Sunday, May 2, 2010

NUR ARIFAH ZAINAL

assalamualaikum w.b.t

apa kes ko punye entry boh name sndri???
mencapap ke epah ooiii??hahaha....
rilek bro..meh kome nk cite....
alkisahnya..post ini ditulis oleh nur arifah punye member...
yg cun lg cantek+jelita+ayu+manis bak madu cmpur gula 3 kg...
aku dgn kbenaran pengecop mohor duli2 yg maha mulia dengan rela hatinya snggup melenguhkan jari jemariku yg runcing lg halus untuk mnulis kat blog cik epah ini...
(sekalung penghargaan buat dri aku...****makaseh2****)

NUR ARIFAH ZAINAL....
member aku yg paling slumber+cool ahh kat atas muka dunia nie...orgnya tampak manis...jelita tue maybe ahh x kan,tp cun tue tetap ade..tue pom sbb kwn ngan aku, lekat laa badi cun nye...yg paling aku suke sal arifah nie(skemanye aku sbut name mum!!) tang lesung pipitnye...hehehe...manis2...pastu, kulit die nie haram laa jerawat nk singgah,xtaulaa guna pencuci menda....tp lau ade sbiji dua tue xyah kira ahh, hormon xokey laa tuh...hahhaa...oppppssss!!!!sorie...xleh puji bnyak2 bdak nie nnt xpasal2 die serang aku...almaklumlah, "low profile"...

aku knal die nie mase aku stadi kat naem dlu...n seingat aku, kitaorang sekelas mase form 2 n form 5..tp mase form 2 kitaorang mula laa rapat, n mase tue kitaorang da ade geng...hehe...7 orang kesemuanya,sume cun2 gtuu....alkisahnya ustaz kitaorang bagi name kat geng nie sleeping beauty...nk tau nape??sbbnya da mmg jelas kitaorang cantek...haha...juz kidding der!!!aku pom xtau nape ustaz tu bg name cmtu...(epah jwb pah)..actually, xbyak knangan yg aku ingt mase skulah dulu, n aku rase rugi glerr sbb xbyk spend mase ngan geng aku nie,,andai dpt ku undurkan putaran dunia,i want appreciate u guys...maybe nie hukuman utk aku coz aku xhargai member2 aku...***wahh,tkr tone sedeyh erk***.. lam bnyak2 member yg aku jumpa, arifah laa stu2 org yg dpat bersbr ngan aku....

mase aku form 2 n form 5 aku penah gaduh ngan arifah, tp sape yg mngalah???arifah jugak..punye laa sbr...thanks epah...aku dlu punye tabiat yg amat,sgt,pling buruk yakni sensitif...n apabila snsitif kompom2 mdah naek angin...hahaha...tue laa tabiat aku, lau dlu aku ade prob ke or having stress,org pertama aku nk lpas aku punyer stress tue ialah kat arifah...xpasal2 member aku nie kna tdah tlinga n pling xthan aku mrah kat die tnpa sbb...lau org laen kompom2 aku kna tembak ngan meriam zaman jepun tue, tp nsb baek member aku nie sbr je ngan kerenah aku...ingt ag x, mase aku mrh ke mum dlu, mum tulis lam stu paper..ingt ag x???hahhaa...sbb mum mlas nk baloh ngan aku mum juz pndam jer...kan pah???sorie sgt2 aku wat cam gtu kat mum...

lau nk citer mmg xckup page ahh kisah kitaorang dlu2...same2 tension nk stadi..blaja bhasa arab same2...we come here for one reason...one reason only...haha..ingt x ayat nie???kelab nerd, gosip hanim n g-jah...rmbut bibah...rain n bay...haha...warghhh!!!misznye naem...kak tinah,mcsyue n anna...sume nie mase kitaorang form 5...da unforgetable memories~

dan, arifah nie suke lagu bi dr skulah lg...lgu yg die mnat plak ntah pape..haha...die nie laa yg ajar aku lgu bi...yg pling aku ingt arifah penah ajar aku lgu welcome to my life, da black parade, empty, mockingbird...haha...miss all dat pah...aku scr xlangsungnya mnat laa jgak lgu2 yg ntah pape nie...hahaha...arifah nie xsuka dgr lgu mlayu n ktanye "bolok"...lgu omputih lgi laaa best...radio yg die suke pom hit.fm bknnye hot.fm....hahaha...pengaruh abe amir dop??

tp....tue sume dlu...
skang nie semua da bwak haluan msing2..aku ngan arifah da jauh...xtau laaa she still da same or has changed...aku hrap arifah nie still arifah yg dlu...kitaorang still contact, n still share about our feelings n problems...tp ikt phone je laaa...jumpa pom taem2 cti...wah, da pnjang weh aku tulis...xsdar laa plak...ok2...kna stop nie...


to arifah:-
aku syukur sgt leh knal mum...n aku hrp our friendship nie kekal smpai bla2...if u need me, i'll there by ur side...hahaha...aku trpaksa than dri aku dr mntah nie weh, coz ayt jiwang xleh blah...haha...apepom, aku still suke epah yg dlu...epah da strongest n most innocent gurlz...jgn brubah pah erk...


ingin aku singkap kembali
knangan lama agar bersemi
ingin ku ulangi kisah manis 
agar terus bersemadi
ingtlah aku sbgai rknmu
knanglah aku dlm doa
begitu indahnya kisah dhulu
engkau sebagai...TEMANKU...

3 comments:

arifah zainal said...

kejut kanaj aku mct weh..bukok2 blog tgok namo aku sepa besar badok sbgai tjuk post...agagaga...slalu aku baco..tkot2 ado ore nk sabotaj aku ko gapo ko...haha...

baco punyo baco..hish..xpuah hati sungguh nga mu nih..ado ko patot duk muji diri sdiri dale blog aku nih..tp, xpo lah..buwi pluey ko mu.hak3

ok2..ni siyes doh ni..keno baco nga nada balada...
hak3..owoh2 t..bkpo la mu nawok kokre nyo...aku nih sebiaso biaso manusi jah atah dunio nih...(padahal idung gebah pat belas eci doh ni)

hurm..gegapo pun..aku ingt blako bndo dulu2..kemah lg dale ingatey..nok2 huk baloh maso f2 slamo 2 buley tu..ki3...

as we go on t..we keep on changing..and im not promising u dat i will not change..but, i will promise u dat i'll change 2 be a better person...

pasal strongest gurl tu t...huhuhu..aku strong sbb ado saim2 alik blake...ado mu ado sumo..kalu dop..dop la strong aku..

huahaha..sebenarnyo..aku xreti nok berjiwo jiwo nih..hak3..bereh la t..
prendship poreba tu insyaAllah..

ok..gudllux in everything bebeh..pesanan dari aku...

kuatkan hati...x kiro ore wat gapo ko mu..x kiro ore kato gapo ko mu...x kiro ore nk pikir gapo ko mu..wat hal sedri..jange nyusoh kokre..huk peting jange nyusoh ko diri sediri sbb ore lain kalu bendo tu lasung x bowok faedoh ko mu..jadi diri sediri..persetankan segala pandangan buruk ore terhadap mu..bnyok bendo lg kito nk fikir..okeh!

bye..

miszcahye said...

kejut hamba mula2..hacker ko gapo...
agak dos mesti mct...haha gno bulih mg nulih kat blog epah ni...brigak tau password...haha

rayyan wildan said...

hahaha...
aku igt quotation tu..
we come here for 1 reason,
1 reason only...
'to learn!'..
huhu..
mct memey jhat pom..
siye ko epah..
nsib baik aku dop ngn anna..
blh makey nsi goreng pattaya...
hahaha...
tp gak meta2...
bkpo ado lg gosip aku ngn g-jah tu?
hahaha...