Thursday, June 24, 2010

GADIS MELAYU



addey..
erm..berdebar2 nk post entry ni..
tp saya gagahkan diri saya juga..di masa lapang yg masih bersisa sedikit
sebelum saya packing back nk balik maktab...
saya x teragak- agak nk buat pengakuan yang saya nk pergi
temuduga pencarian GADIS MELAYU..
awwww!!!
terserlah keyakinan saya di sini..
(kalo para hakim terbaca blog saya ni, msti tmbah mrkah lebih)

haha..
ade hati btol nk pegi ujibakat tu..
boooooooooooooooo!!!!
haha..saya pun agak nk tergelak bila baca komen miss hanim
kt status saya kt facebook pg td..
kate beliau....

"tak payah la dik..akak bukan ape, taknak adk kuciwo dkmudian ari..adik blik study btul2..xpayah msuk la bnda cmni..tak layak.."

adey..hanim ni saje je nk bg saya down...
ah saya xkisah la..saya nak masuk jugak..haha




hahaha..
mesti ade la ni org yg nk termuntah bace entry saya kali ni..
haaa..sebelum korang muntah bia saya cakap dulu..
saya tipu je la...
saya x layak la masuk pertandingan macam tu..
sbb saye xcukup syarat pertandingan
eh,,bukan x cukup syarat...
da terlebih syarat penyertaan...
oleh sbb saya ni xmau publisiti plus kesian kt wanita2 lain..
saya x jadi la pergi temuduga tersebut..hahaha


lgpun...
saya agak tidak berkenan dngn penganjuran program seumpama itu..
bukan ape..saya pun bukan sape2 nk komen
penganjuran yg menelan belanja ratusan ribu tu..
cara penganjuran seperti ni mesti la kan ade baik buruk dia..
tp, saya nampak bnyak buruk je..
eh2...terlebih pulak saya..
kang ade yang datang umah saya nk saman NUR ARIFAH ZAINAL
sebab mulut bau longkang..haha


ade la sebab saya x berkenan...
salah satunya yalah....KENAMPAKAN KEHIPOKRITAN peserta2 pertandingn..
haaa..saya xnak la ulas pnjang2..
sbb kalau nk diikutkan hati memang pnjg saya nk membebel kat sini..
tp, saya xnak la cari nahas ngan penonton2 setia
GADIS MELAYU...
walaupun saya ade hak untuk berkata...
tp..bia saya je yg tahu..dan ade mase2 saya akan cakap
benda ni dng kawan2...kongsi pendapat..'
seronok tau...smbil kutuk2 sikit..haha
wuuuu~ xsabar nk balik mktb...
arghh..tibe2 tertekan pulak sebut pasal mktb..erghh :(


ok lah...
lg 1...saya xsuka Gadis2 Melayu tu
menggayakan tubuh badan merekan depan kamera..
hehe,,mesti ade yg cakap kt saya,,

"kau sebok pehal..lantak la diorang..macam la ko tu baik sgt..."

hahaaha...
watever...cakap la pape....
ni blog saya...suka hati tangan saya la nk taip ape kan2??
huhu..

haaaaa...ni aida..pemenang Gadis Melayu ke berapa entah..sape2 yg ade ciri2 cenggini la baru layak...huhu...
1)wajah yg menarik
2) berpengetahuan luas

kalo setakan muke je cantik...xpayah!!!
haha =P



ok la...rase penat da membebel..
nk packing baju daaa...
sbtu ni pg2 lg nk balik mktb..
wuuu~
akan merindui katil ni..
walaupun x xseempuk tilam orang2 kaya
tp, ia cukup mengselesakan aku..haha


assalamualaikum..

4 comments:

putra_falah said...

aku sokom mg masuk pah..haha

raPunzEL said...

pah,,bek mu msuk petandingan mncri rapunzel,,d bwh kelolaan ak,,hahaha

norizzati matsuri said...

haha...jgn masuk pah jgn...kalu mum masuk gok sie laa ko ore laen pah..xmene doh..hehehe

Mardhiyah Maidin said...

hm.....aku pn penah gak pah pikir nak masuk...pastu xjd...sbb aku sdr sape diri aku nie...aku sedar yang kalo aku masuk mmg for sure aku menag....cian plak kat org2 len...hahahaha........