Wednesday, September 22, 2010

2:24


rasa mengantuk tp
ta boleh tido...
saya amat ta suke bile perkara ni terjadi..
dan ianya bukan selalu terjadi...
dan bile begitu rase ta selesa lah....
assignment masih lg x abis buat..
malam ni still ade 2 lagi..
abis malam ni,
abis la kot azab ta leh tido malam...ki2

sebenarnya xde pape pun na cakap
just nk bagi peringatan kat sape2 lah...
dan peringatan ni same sekali saya ta akan tujukan kepada diri saya..
ia berbunyi...

"jangan suka buat kerja last minute.."

kenapa saya tanak tujukan pade diri saya??
sbb saya selalu je buat kerja awl2??
tidak...
sorry to say, saya sangat fobia buat kerja di awal2 waktu ni...
reason saya senang je...

saya tanak buat keje 2 kali...

knapa plak mcm tu?

contoh saya senang je....
cube anda bayangkan perasaan saya pada suatu ketika dulu....
pertama kali cube untuk wat assignment awal2..
then, pada hari nak hantar tu..
baru saya sedar...
"gile ape aku buat ni..
langsung x same ngan orang lain..
padahal ari tu bincang same je..."

terus kene buat yg lain....sakit tau mase tu..
sakit lg dri putus cinte,,,

ini kisah saya...
so, saya still nk bagi nasihat kt sape2 lah...
buat kerja tu biar awal2...atleast boleh check..
dont b a last minute person
saya dan kawan2 saya tape..huhu...
kami lain..kami special...

!SEKIAN!

2 comments:

poxjak said...

haha..laikit..kijo last minit ni bguh jgok..smntaro nk wat kijo tuh,buleh wak kijo len dlu..hahaha.. xtido mno la male kalu esk nk submit..:p

arifah zainal said...

phtu gak kalut la lepas tu dop?
tapi xpo jak..ore pro
supo kito ni beso doh...
alah bisa tegal biasa... :)