Saturday, November 6, 2010

maknyah makhluk perosak!!!

jangan bg muke kat MAKNYAH!!! hapuskan mereka dari dunia ni.... kalo jumpa diorang kutuk2 jek...biar diorang tau diorang x diterima atas muka bumi nih....huh!!!


ade orang nk marah ke aku cakap macam nih? korang nk kesian kt diorang ke? korang nk cakap xde orang nk bimbing diorang? bukan salah diorang sebab jadi macam tuh? kalo korang backup diorang..korang nih same jer bersubahat!!!

nabi tak ngaku umat orang macam ni..........dats it!! cakap la macam tu kat diorang....kalo diorang x reti lagi....dah la....memang niat diorang nk jadi macam gitu.....

eiiii...geram kot, walopun bukan aku yg fight against diorang td....! and ko memang terbaik lah izzah!!!

pengalaman sweet owh gado ngan maknyah tadi...gile btol orang macam tuh!! xsedar diri betol...ko jantan lah...jantan...!!! walopun bende ko da xde, ko keluar perut mak ko sbgai jntan tau tak....???

kekasaran bahasa telah berlaku....aku mintak maaf sebab aku memang marah...terkilan pun ade gak!!!

semoga kau bertobat maknyah!!!!
sesungguhnya Allah maha pengampun dan penyayang!!

~SEKIAN~

2 comments:

La dOLcE mAjiDAh♥♥ said...

sabar la nyahh..kite kam mak nyah pro..

..:akyn:.. said...

hohoh.. agak ganaz disitu..
harap bersabar :)