Thursday, November 11, 2010

usah ragu dengan takdir :)

bilA harus mEnangis...
akU kan menAngis...
naMun aiR maTa ini tElah habIs...

seGalanya teLah kubErikan
tp kAu tak peRnah aDa
pengErtian..

munGkin kiTa harUs jaLani..
cinTa cukUp saMpai
di sini.....

mode sedang ditafsir......loading.........

25%......




50%......




70%..........












105%
ur request is rejected.....
muahahahahaha....tibe2 keluar satu notis...ala2 resit gitu yg bertulis....

"mode jiwang tidak dilayan di sini....titik!"

ok...hahaha...menyampah betol kan..baru jek nk bagi peluang kt diri sendiri lyan jiwang kejap...da ta boleh...hari ni satu hari dah lebih 10 kali aku buka belog yang tercinta ni...niat nye nk share somthing...tp, dari pg tadi aku bgun jugak lah aku termenung depan lptop macam tgah bace nota gitu...tekun...fokus...tak berganjak2 kedudukan aku...statik....sampai la sekarang....aku x tau nk tulis ape..siyes..mmg xtau nk express feeling aku yang ngah macam sarang lelabah serabut xtau kenapa nih...huarghhhh....!!!(secara x sengaja dah ter'express' dah...muahaha)

bila aku nk bicara tentang 
hati dan perasaan
semua orang berkira-kira,,
samada..
nk dengar  atau
nk gelakkan aku...

aku malas bercerita lagi..
aku simpan kedap2 dalam hati..
aku lebih suka begini sebenarnye

bila aku dah mula selesa
tiba2
dia datang lgi...huarghh
nak ditendang jauh2 rase itu
semakin dia lari2 datang kt aku
"pergi main jauh2 la" desis hati ku

aku da cukup bosan sebenarnya
bosan menunggu
bosan berharap
bosan merindu...
tp...
benda yang bosan ni kadang2
membuatkan aku rasa seronok,,
:)
senyum sikit..hihihi

dia buat aku berfikir,,
dia buat aku ketawa..
dia buat aku menangis..
dia buat aku menjerit..
dia buat aku tension..
dia buat aku kuat
dia buat aku percaya pada takdir...





"Mungkin kini kau t'lah menghilang tanpa jejak,
Mengubur semua indah kenangan,
Tapi aku slalu menunggumu di sini,
Bila saja kau berubah pikiran owhh...

Celakanya...
Hanya kaulah yang benar-benar aku tunggu,
Hanya kaulah yang benar-benar memahamiku,
Kau pergi dan hilang ke mana pun kau suka

-So7...seberapa pantas-

muahahahaha...dah habis aku melalut...dah release sume dah nih....da lega dah nih...sekarang bleh la aku g makan...makan banyak2...tido puas2....exam dah abis da...tp, ade masalah lagi nih...kuang3...nk kena edit blog abang aku..arghhh...xnak2...letih2...rilek2 lu bro...bagi adik mu ini tido puas dulu yer....


~SEKIAN~

9 comments:

norizzati matsuri said...

i have a dream~

die buat aku percaya pd takdir??muahaha...like this ayat...

layan dlu slagi bleh layan...

esok2 msti mum trgelak sorang2..

thats called yaadein

epadzz zainal said...

seroiusly..
aku xbrapo nok buleh
pehe mu nk oyak gapo...ahahaha
adekah metafora aku terlalu tinggi?
sapa mu xpehe aku
oyak gapo...ahaha

btw, tengs... :)

poxjak said...

hanya yang benar2 memahami akan mengerti..

epadzz zainal said...

pokjak
huhuhu...like :)

poxjak said...

~seksanya pnantian

epadzz zainal said...

poxjak
kadang2 seronok..
muahaha..~bolot

poxjak said...

meme bolok...haha

norizzati matsuri said...

mum xpehe pah???
hahaha...aku pun xpehe...
xpayoh pehe laaa...
huk memahami jaa pehe...
life should be interesting...
so...live da life...huhu

epadzz zainal said...

poxjak + mct
live life to da fullest..
muahaha