Monday, February 14, 2011

Hidup tak selalunya indah...


Kalo semalam agak sebak kat airport

Hari ni pulak...

tergigit lidah rasa nak mati
terduduk aku rase nak pitam
orang kate kalo tergigit lidah tu ade orang duk ngumpat pasal kite
sape ngumpat pasal aku nih?
tak abis-abis nak tambah dosa


jalan-jalan pulak tersepak batu
nasib baik aku tak tersadung
kalo tak mesti jatoh tertiarap
anip kat depan da jage2 nak gelakkan aku
seb baik aku berlagak cool
dalam ati gile malu weh


jalan depan sikit lagi
tiba-tiba member aku tarik tangan aku
"kenapa nye" aku sedikit melenting
"kau nak pijak taik ke"
aku tengok bawah..
lagi 2 inchi nak pijak taik
cis, sape berak kat sini


masuk kelas pulak
"jatuh umi"
aduh termelatah pulak....
lantai punya licin nasib baik tak tersembam nye aku
tapak kasut pulak tak bagi kerjasama
mungkin daya geseran kasut aku ngan lantai kurang...
malu lagi.



Hari ni lagi sedih dari hari semalam

Hari ni lagi malang dari hari semalam

Hari ni lagi penat dari hari semalam

Hari ni lagi tension dari hari semalam

Hari ni lagi panjang dari hari semalam



Tapi malam ni ade party...hahahaha
Yeah steambot party...
Kalo dah tension2 makan ler jawabnye....



mct dah nangis2 hanim pergi
come on beb..chill
(baju pink putih tu yang fly gi Australia...muahahaha)


p/s: it is heaven when we share something dat we love with somebodyelse..
something,  not everything..
something, not someone.
just something....

2 comments:

JIJI YU said...

mekti nanges eh..ehhe..sapo dio ngupat mu pah deyh..laptop mu sega doh ko

rayyan wildan said...

haha..hau mct..
ilex2 sudaa..
pah, thanks 4 da book..hehe
-nimmy-