Friday, March 18, 2011

ceti ow ceti....



heh..heh..heh...tenet baru jer okay hari nih..rase nak g peluk cium jer modem tenet tuh..tapi nampak macam melampau pulak..wat biase2 jer..wat macam tak de pape walopun xleh on9 pakai laptop...ah..ah..aku berjaya berlagak cool walopun dalam bilik bagai nak gile aku melingkup dalam selimut atas katil tak tahu nak watpe last2 tido tak sedar dunia dah gelap..bukan salah aku kalo aku tido berjam-jam tak hingat dunia..sape kate aku tak hingat..dalam selimut aku nanges2 tringat kat blog..ape kabar belog..ape kabar nikita angelo...ape kabar tommy martopo..ape kaba shoutbox aku..ape kaba churp2..ape kaba nuffnang..tu jer aku duk ingat...oh lupa..ape kaba followers..okeyh..tipu..aku tak hingat langsung pun kat followers aku..muahahaha..sorry to say...kikikiki..okay okay okay...sume ni aku tipu...aku tak rindu pun kat sape2...hahahahha...aku rindu nak berblogging jeh..


and one thing for sure.......


PIJUN SULMAN rindu aku....tapi dia tak nak ngaku...okay..aku paham..sungguh..aku paham...sokay la pijun ko tak nak ngaku...sebab aku memang dah paham...hahahahah




pijun: hai..saye rindu awak..

epadzz: ohoo..saye tau....hihi..






pagi tadi aku topap no celcom aku...tibe2 rase nak mmbazir kredit...puas aku pikir nak watpe...tak nak mesej..tak nak kol...ok, then..aku dapat satu idea yang bagus.......aku mesej jugak...


hehehe...aku selaku bendahari yang chantek dan cun serta chumel and bertanggungjawab lagi tak kedekut (puji diri sendiri..bile lagi)..hahaha....sesaje nak uji keberjalanan otak classmates aku...mane la tau kan cuti seminggu nih tak hingat kat aku ke...dah hilang nombor aku ker...diorang idup lagi ke tak...hehehhe...diorang ade kedit ke tak..henfon diorang ilang ke...aku taip mesej untuk ingatkan diorang supaye simpan duit eluan untuk byar duit kelas..duit ape2 jer lah yang patot aku mintak....


mesej aku

FOR L.I.E NOTE......need RM14.....

mesej pertame yang aku dapat....

Alorh....asal dwet masuk jer mesti ko muncul

kemudian

Oit ceti, hehehe...cuti2 pun ceti keje jugak ek? 
Em, nak bank in ke nak pakai cek ni?wakakaka...

ade lagi

nak kene post kan ke ni?

dan banyak lagi




kesimpulan yang  tak de bahasenye.......classmates aku memang sengal...sume sengal...bukan salah aku...!!!okay...dengan membalas mesej aku tadi..secare otomatiknye aku dapat simpulkan bahawa diorang sihat kot sekarang nih..segan la den nak mesej semate-mate tanye kabar diorang...muahahaha...care macam nih memang berkesan untuk orang yang pemalu macam aku nih....nampaknya aku dah mule suke ngan kerja aku sekarang...ceti halal...haha






budak chantek *chantek ker?: : keh keh keh...ade orang tiru aku..nyiahahaha...em, rindu korang sume weh...i'm waiting...still waiting..yang berkenaan..sile reply dalam kadar yang segera...

3 comments:

JIJI YU said...

cer mu msg aku lops

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

elelelelele..kata rindu tp malu...euuww~HAHAA!

- f a r h a n a - said...

ko rumet xmsg pon..sob3