Friday, March 25, 2011

ip man 2



ahahaha...ok..hari ni boring,,hari ni boring...jangan arap aku nak cite sal SBE...jangan arap....aku nak cite kat madam Tan jer...wek wek wek...nanti hari first class mesti madam tanye...macam gini..sure nye macam gini
"how's ur SBE"...then sorang2 kene citer kat madam....naaahhh...sebab tu aku malas citer kat korang..aku nak citer kat madam jer.....hak hak hak...rindunye kat madam Tan =.=' ..ohohoho...kat skoloh smalam ade cikgu tu ngumpat sal madam Tan...nak bagitau madam ke tak eh?...keh keh keh.... 






baru abis tengok ip man 2...yer, baru tengok...ade ip man 3 ker? naaaakkkk....hehehehehe....the story is about a sifu...ok, a real sifu....master of chinese martial art, wing chun...aku tau cite ni dah berzaman..dah main kat tv pun...hahaha...tapi..aku baru tengok...so?


wey....kul 1 dah...tido2....babai....




budak tak chantek tapi chantek : : let the rain wash away all the pain of yesterday...ahaha..best2 lagu nih...

1 comment:

JIJI YU said...

ado pah no 3..dio cito ipman tiko mudo