Monday, March 7, 2011

selamat ulang bulan :)


Perkkhhh....baca tajuk entry aku dan bawak bertendang bertenang...jangan muntah dulu..jangan pitam lagi...wat rilek-rilek..ini bukan entry mencari publisiti..ini bukan luahan hati 'sayang you.. kita kawin nak' tommy martopo terhadap nikito angelo...bukan .bukan bukan.bukan. ini entry special aku bikin kepada Sang Dia yang telah berkurun lamenye aku kenal...jap aku nak kira....owh..ya...sudah 8 tahun kami kenal...dan bersama...dan pernah 2 tahun kami terpisah...sang dia membawa diri mengubat hati yang lara (kata orang), tanpa aku tau ape punca nya...aku nak tau...tapi aku wat-wat cool tak nak tau...hak dia....muahahaha....

macam mane aku boleh lupa..yang tarikh hari ni merupakan tarikhhh dot dot dot (panjang sgt nak tulis,paham2 sendirik)......ah...mungkin aku ade amnesia, kejap lupa kejap ingat...*jap, nak perasan jadi miasara dalam cite seribu kali cinta, sape tak pernah tengok cite ni memang dia xde life macam tuuuuutttt*...tetiba boley msg dari kau tadi....aku tergamam..(tipu)..aku excited ekceli....really miss u la weh...

aku buat entry ni spesel untuk kau sebab aku nak kau tau ye....betol-betol nak kau tau ye....memang betol-betol ni aku nak bagitau kau......

walopun kita jarang kontek...jarang mesej...kol lagi lah..jumpa memang susah+mustahil, kau still aku ingat, nak-nak lagi kalo aku tengok benda kaler kuning...aduss..tapi kenapa aku boleh lupa tarikh hari nih 7hb.....boley tak aku nak bg alasan aku bizi ngan esaimen+sukan tahunan...bley terima tak...?hahaha...boley la..boley la...hahaha

aku ingat lagi weh dulu kau pernah tanya...


"pah, bley tak aku nak jadi ngan orang lain guna tarikh same"


hahahahahaha....suke ati kau lah....asal kau bahagia....aku ade gak usha-usah kau punye blog...hadoiii...aku betol-betol tak paham perjalanan idup kau yang berliku tuh...haha..aku try la jugak nak paham..tapi, still x paham...

akhirulkalam.....selamat ulangbulan...hahaha...friendship foreva...ada pucuk ubi ada sambal...ada hari jom gi kbmall...hahaha...muaaahahahah...


if i see yellow...i see you...

bendo kuning uh samo kiut nga mu...hahahahah



budak chantek *chantek ker?* nak pesan: ye,aku nak tukar tagline...dari p/s kepada budak chantek *chantek ker?* 

3 comments:

JIJI YU said...

aku po kenal dio ni pah

CiK EyeRiN said...

hahaha....takpo pah..712 tuh ingat dop email lamo aku..azie712..tarikh tu meme akan abadi sokmo2 sebab tu email rasmi akuu kalo ado gapo2 esaimen..kih3..

aku jadi nge ore lain dlu ah bawu jadi nge mu guno tarikh tuh..takpo2..muahaha..terharu japp...pi gakk..huduh ah gambar tuh..wakaka.. =P

ceit..sapo oyap ko mu aku membawa diri nyo..koya jah tu..aku busy jehhh..kikiki..

kembatolo™ said...

bobop lagi mg epah.. hahaha