Sunday, April 24, 2011

tak cukup inci


salah kah aku tak cukup inci?
salahkah aku sama tinggi ngan hana tajima jer?
nampak cacat ker kalo tak cukup tinggi..?
hey kau tinggi bape sentimeter?
hey kau tinggi bape meter?
ah...aku ngan heliza sikit jer lagi nak same tinggi.
cuma beza dia.
heliza mata besar.
aku mata tak besar.
 tapi dua2 cute....
ape nak kesah....wakakaka :P


besar gila mate ko ye....

tak cukup tinggi tak semstinya aku pendek.
tak cukup tinggi maksud dia aku tak tinggi sangat =.='
jelas?

tinggi tak bermaksud cantik
tak cukup tinggi tak bermaksud kontot..
haiiisshhh...
ape aku merepek nih...


peristiwa 1 :
tempat: pasaraya terkemuka kt kelantan..bukan KBmall..
sedang membelek-belek bag camping

aku: weyh...besar sgt ke bag ni? ke dah ok ngan aku?

member aku: haaa...dah ok sangat dah tu...ok dah...sesuai

makcik mane tah: ohh.. ok la tu dik...boleh dah tu

anak lelaki makcik tu mulut xberdisplin: perkkhhh...panjang beg dari tuan tu....

aku : @*&^$#&(T(&*(()(@!!!!


peristiwa 2:
hypermarket dekat tempat aku belajar.
aku nak beli maggi hot cup 
fuuhhh...tinggi giler atas rak paling atas dia letak.
hape die ingat sume orang yg suke makan meggi ni tinggi2 ke?
aku berusaha meninggikan diri aku.
sambil tangan cuba menggapai cup tersebut..
pelepom pang pang pookkk..
adus...
maggi hot cup
jatuh atas kepala aku..
tak sakit giler.
T.T

kesimpulannya: jangan salahkan nasik lemak jika anda obesiti! sekian


epadzz: : waiting for the sun to shine tomorrow morning.
then.......
only God knows..erghh!

4 comments:

La dOLcE mAjiDAh♥♥ said...

sabor je la =,="

epadzz zainal said...

-.-'
dah lame aku bersabar.
haha

JIJI YU said...

aku raso supo aku pehea perasoey mu pah..ahaha

norizzati mat suri said...

sesungguhnye rendah itu kiut..lg comel dan ayu serta adorable...saye bngge saye rndah..hehehe