Tuesday, June 7, 2011

perihal fesbuk


tadi bukak fesbuk..terbace status kawan...yang berbunyik..ok tak bunyik..
yang bertulis macam ni:




"hentikan BERGELI-GELI di home page...PM ade..reti2kan diri anda mengPRIVATE MESSAGE kpd ORNG TERSAYANG..JGN gelikan ORNG AWAM."


gelak guling-guling pulak aku lepas bace status nih...emmm...kalo ade yang terasa tuh memang sedih...har har har...aku ingat aku jer yang bengkak mate duk bace status geli2 ni..ade gak yang merghase macam aku..hihihi...

tp, honestly aku cakap aku mmg mnyampah ngan status geli2[org bercinte] taupun wallpost geli2 nih...tapi aku suke gak bace...pastu gelak2...hobi aku tuh time main fesbuk..
jahat jahat..


takpelah..fesbuk diorang..takleh nak kate lelebih...nanti kang ade yang bawak diri duk kat bucu dinding nnti...hahaha..


papepun...ye lah kan...takkan la xreti malu...memang la niat tak nak bace..tapi dah terbukak home tu..pang!!wallpost geli2 yang paling kat atas..terbace jugak la kan...em, eh2...tak nak cakap banyak2..nanti silap cakap kang kena serang...sebabkan manusia punya hati yg sensitip..takot...
tanak carik pasal..serik dah! 
kah kah kah


aku ade terpikir gak ann...nape nak wat wallpost yang cam geli2 gitu...nak suh org ramai bace err?? taupun nak bagitau satu dunia diorang bercita ker??haha...tapi..pikir2 balik..tu hak dorang ann...sabor je lah...


ko tak bercinta ko mane tauk..
baik ko diam je epadzz oii...
-__-

haha..baiklah...



epadzz : :cikgu belajar keter gtau...test JPJ bulan 8...giler..!

4 comments:

JIJI YU said...

aku rilek jah..tok romentik lasum nah geli kat fesbuk..ehehe

faizunnisaqsulman said...

hahaha sape kawan ko tu biar aku add. aku pon ingat aku sorang jek yg rse nk munth ijau tgk status konon romantik tu. hahaha

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

HAHA! ku PON FGELI JUGAK PAH.TP AKU SENYAP JEH.KDG2 JAHAT GAK AKU, KEKEK2 AKU GELAK MENGILAI..haha!
GELI WOII!

f a r h a n a said...

lmbt ag nk test nyo? pah lonie msuk kls smula ko guano..?