Friday, November 4, 2011

yahoo messanger


tahu apa itu yahoo messanger???
YM lah...
hahaha.


berbulan-bulan yang lepas aku update ym aku aww..
pstu selalu jer ade keluar pop up window dia tnya nk import Message Archieve ke tak
pastu kam..
baru lah tadi aku import kam..
pastu kam...
aku gatal-gatal g baca balik message chatting dulu2
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........


gelak sesorang...
ahahahaha...
best gile lah...macam nk balik ke waktu itu...

tak sangka lah pulak kan...
kenapa aku tak terperasan since dari dulu..?
adoiii aiiiiii....


epadzz: : memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yg salah supaya kita jadi MANUSIA YG HEBAT JIWANYA

aku gelak lagi ni...
haha

2 comments:

faizunnisaqsulman said...

satu soalan penting yang perlu dijawab.

siapakah gambar perempuan di header anda?

a. anda
b. bukan anda
c. cuba dijadikan anda
d. bukan jawapan diatas

p/s: prektis sket nak exam ni. haha

epadzz zainal said...

cis...jawapannye susah tentu E
iaitu buakan sape
haha