Wednesday, April 14, 2010

kerana dia~



sume nih din @ izuddin rahim @ kembal tolo+sumbak+jeng punye pasal...
xpasal2 aku pun kene wat bende ni...
baru je nk layan coldplay td..
xpe..sambil2 buat leh dgr coldplay gak....

oww..anyway din..thanks for the "tag"
atleast aku tau..aku dihargai...hahahaha..
lalalala~bangga la jugak...

ok..jangan buang masa...
kerana masa itu duit...$$$$$$....

sebelum tu...



hehe....nk buat pape kene bace bismillah dulu kan2??

soalan yg diberi dan jawapan aku kasi....

1) adakah anda rasa anda hot
hot dalam kontek ape tu?kalo dlm kontek cuaca...ye..mmg HOT gile skang ni...hehe

2) upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang!




3) cerita pasal gambar.
ni gambar favourite band aku..coldplay..aku suke lagu diorang..lgu diorang berjaya memotivasikan diri aku..kalo nk dgr..cube dgr lgu ni...fix you ngan lost..dan LAGU favourite AKU ialah.."YELLOW"..

4) bila kali terakhir anda makan pizza?
hehe..bila ek??jap nk ingt balik...tahun lepas..bulan 12..mase cuti sem...dgn member2 kamcing aku...

5)lagu terakhir anda dengar.
fire flies by owl city

6) ape yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
makan biskut oat krunch~dark chocolate

7) selain nama sendiri, anda dipanggil ape?
epa, epah, apple, zarif, saripah, mek pah(*nama paling aku xsuke ye)

8) tag lagi 8 orang.

1) faris
2) norizzati
3) aina antaya
4) wanie
5) mardhiyah
6) arif
7) widad sayang
8) upix

9) siapakah orang no 1 anda?
rakan.kawan.sahabat.teman.yang agak best.

10) katakan sesuatu tentang orang no 5.
hehe..mardhiyah..aku pggil die ya..seorang yg agak baik dan suke menyusahkan diri sendiri...adooii..haha

11) orang no 3 ada hubungan dengan siapa?
haha..ambe xtau la...na, tolong jawab sendiri ye..kui3

12)bagaimana pula dengan orang no 4?
whoah..ni lagi la xtau..tp, rase macam ramai peminat jek ni...
wani..tolong jawab sendiri..haha

13) pesanan buat orang no 6.
haha..arip..ko jage la diri baik2..jadi lah anak yang soleh..hehe

14) kata2 cinta untuk orang no 2.
oh mct..u r my sunshine...my only sunshine??
xcukup ke? ko nk lg tie?haha

15) adakah orang no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
absolutely yes...hehe..
diorang ade idung..mata..kaki..tangan dan sebagainya..haha

16) berikan 5 perkara yang anda tahu tantang orang yang mengetag anda.
tolo..hak3
ade kembar
muka ade mirip lecturer aku
busuk
xsuke gosok gigi..
huhuhu

17) persamaan antara kambing dan lembu
ape bengap punye soalan daa..kambing ngan lembu ek?of cos la "diorang" tu BINATANG

18) perasaan anda ketika anda jawab tag ni?
jiwa kosong..haha..(dalam hati..nok keno nyepak ni pok din tag aku...haha)
*bercanda din

19) adakah anda tahu Rizman itu sengal?
Rizman tu kawan aku mase sekolah kt overseas dulu..dia tu xsengal pun.
sape yg pandai2 buat crite ni..nnti i report kat mak die you..huhu..
(tidak ada kene mengena antara yg hidup ataupun yg telah meninggal dunia..hiak3)

20) gay or les?
ni jenis soalan ape ye?
soalan matematik ke??oww sorry...i xpandai matematik..
skip je lah..fail pun xpe kan2??haha


ok..akhirnya..siiiiaaappp...
penat weh..
ok..korang yg aku tag diharapkan x marah ye..kalo nk marah..marah kat pok din ea...dia la punce segala-galanya..hua3

ok..till next time..
tata...

p/s: kalo rajin...korang jawab la soalan tag tu..aku pun nk tau gak..kekeke



5 comments:

arifah zainal said...

kpd sesiapa yg tidak di tag..jgn berkecil hati..bergumbiralah anda...haha...macam bodoh je jwb bnde nih..hahha

Anonymous said...

hohoho...thnx eph cayarm...at least ad gk nma ak hak3

arifah zainal said...

anonymous..samo2 kasih...kalo ade maso..jwb la deh

aina antaya said...

meh nok jawak..ak ad hubungn ng mu la pah..hbgn sbagai saem..hhahahaa..

Mardhiyah Maidin said...

hahaha...thanx...aku turut diingati....ske nih...