Monday, August 2, 2010

posted by epadzz zainal


sekarang baru saya faham dan sedar...


dalam kebaikan seseorang kawan tu
ade buruk nye..

sama saja..

dalam keburukan seorang kawan itu
ade baik nye..

kita saje yang tidak nampak...


buruk x bererti jahat
cantik x bererti baik
oleh itu..
berkawan lah seadanya...

:)

~SEKIAN~

7 comments:

faizunnisaqsulman said...

yeah:)

arifah zainal said...

haha..aku nye word verification : lictai..bunyi cam laici jek..hak3

Anonymous said...

pa..hehe..aku ni jack..baca post ko kali ni cam kena jep kat stori aku hari ni..3 august..maybe aku terbuat salah pada kawan aku dulu..tu yg Allah nak suh ak ase lak..aku try gak jadi baik..tapi kadang2,tak dibalas baik.hurm..Allah tau ak mampu..neehehehe..emo lak.

arifah zainal said...

em..kalo kite wat baik..
niat je trus kerana Allah...
xpe lah kalo kite wat baik org blas jahat pun..
atleast kita dah buat baik...
insyaAllah leyh pahala nti..amiin..

jgn sedih2 lah jack@adik ipar..hehe

eyerin said...

lame x view blog mu epah..
ritu aku view tp private
rini tatau bakpo tetibe ase nk viw
tgok2 bulehh..hehe..
btw, nice blog
wajah baru..hehe
^^,

Anonymous said...

okep kak ipar..sedapp sungguh dinner bersamamu td..ehhehe

arifah zainal said...

zim~ aritu private sbb aku duk make up blog aku ni lah..kuca lana ari tu sbb saloh setting...hehe..btw, tengs..

zati~ haha..len kali dtg lg ..hak3