Friday, October 15, 2010

bile dah suke :)


entry hari ni ringkas je...
nak share koleksi gambar2 yang menjadi wallpaper 
dekstop aku
harap kamu orang pun suka tengok ye..


gambar ke satu pertama


bg aku..gmbar ni sweet gile...pompuan tu payungkan laki tu..
aku pun tatau maksud di sebalik gmbar ni...ehehe..btw, sgt cweet..



gambar ke dua..

gmbar ni cantik..mostly kaler kuning..aku suka kaler kuning,
so, bile bukak lptop tgok gmbr ni...rase fresh..agagaga

gambar ketiga..agak lame aku gune..


gmbar ni time aku g kbmall ngan kengkawan..bukak pose kt kfc...
then kawan aku snap la picture ni..dan aku merasakan gmbr ni agak cntik (walopun kt luar xdela cntik cam ni)
ahaha...bukak picnik..edit sikit..wat wallpaper..n profile pic fb..ehehe
perasan..!

gambar ke empat


ayat kt gmbar tu
"we're standing still and nobody knows the way it's gonna be"
gmbr ni aku edit mase nk wat entry hari tu..tajuk entry tu "we're standing still man"
time ni aku btol2 frust..kaki ni plak aku ase kaki chris martin..ahaha
lame gak jd wolpaper dekstop aku..agaga


gambar ke 5



haaaa...ni pun antare wallpaper paling lame aku gune..ahahaha...
nk letak gmbar ngan pakwe xde kan..
letak je la gmbar ngan chriss martin ni..wuuu  i like it,,,
tp, kalo balik umah, kene tuka la..nti kalo ayh aku tgok..'
membebel la..hak2 :(

gambar seterusnya


hehe..ade gak member tanye aku..
"knape ko tebalikkan gmbr ni"
aku jawab
"saje nk suh korang tgok btol2..haha"


dan, gmbar yg aku tgah guna sbagai wallpaper skang iye lah...

simple....suke...
:)

banyak lagi gmbr2 yg aku suke..dan paling bnyak gmbar aku gune gmber COLDPLAY...
eheeee...sbb gmbr2 diorang ni unik la...pose dari diorang cantik..tgok lame2 pun x bosan..


~SEKIAN~



6 comments:

nurulizzati khalid said...

banyak kot.hahah!!!
rajin betul menukar yep..bapok malas nak tuka ..tader yg menarik..haha

arifah zainal said...

tengku..
bese lar..xde keje nk buat
tukor2 walpaper jd laa..
ahaha...

Eyerin Aziz said...

hok ke5 paling sweet epah
buless wt cover love story..hehe

arifah zainal said...

zim
tengs.. :)
ahahaha...nop guna balik la
haha

..:akyn:.. said...

lawo nyer.. cute cam tuan nyer.. haha

epadzz zainal said...

ahahaha
ok..t aku blnje ko
double cheese burger eh..haha
:)