Saturday, October 16, 2010

gudbye my lovers..gudbye my friends

bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum sume readers yang tercinta tersayang mucuk macam xmandi lagi kan pagi2 ni..hahaha..da lame tak wat intro...kalo wat entry main masuk terjah serbu serang hendap macam tu je...xpenah2 nak ade intro...maybe hari ni lain sikit kot sbb aku ase ni la entry aku yang terakhir...selamat tinggal dunia blogger...aku dah  tawar hati masin pedal manis jantung dah nak tulis belog skang nih?ahaaaaaa????biar btol si epadzz zainal yg gile belog berkata sedemikian rupa...something-wrong-somewhere-wiyer-putus-ke-hape-ni??ohohoho..korang sume dibenarkan beranggapan begitu hari ni..sbb aku xkesah..ahaha..aku pun sangat bersyukur kepada yang maha Esa yang mencipta aku, kamu, dia dan mereka sebab memberi taufiq dan hidayah kepada aku untuk berhenti berbelog yang sangat aku addicted sangat2 nih!! :'(  ...weyh..korang jangan nangis pulak.hodoh.buruk.xlawa.xcun.xrawk la nangis2 nih...alalalala....


dari mana datangnya idea bodoh idea kurang cerdik aku ni supaya berhenti berbelog ??adekah aku telah diserang di formespring dicaci di fesbuk di hack di myspace seperti rakan2 yang lain supaya berhenti berbelog sekarang juga?? before dat, sape yang berani nak buat macam tu kat aku...tade kan...tade kan??eheee....aku pun tatau dari mana datangnya kekuatan atau pun rasukan yang membolehkan aku wat keputusan cenggini...mungkin faktor hormon yang tidak stabil sbb dikalendar sekarang menunjukkan angka 16..lg 2 or 3 days laa ni (orang pompuan jek paham)..ahaha..ataupun faktor keciputan idea sbb aku nak simpan idea merapu ni untuk kegunaan final exam..dan satu lagi kemungkinan besar ialah kecemburuan masa terhadap diriku insan yang sangat suka tido nih...ketiga-tiga faktor ini telah aku bawakan dalam perhimpunan besar majlis raja2 dan mereka telah bersepakat mengatakan ketiga-tiga faktor ini valid ataupun sah digunakan....yahooooo....!!!ahahaaha


dan kepada readers yang sngat suka membaca atau mengendap belog saya (penggunaan kata ganti diri atau pronoun saya pulak) yang tidak sebeberapa ini tp cantiklah kalo nak dibandingkan dengan belog tuuuuuuutttt....saya nak mintak maaf sekiranya selama saya berbelog ni, saya ade tak tersengaja menulis pasal diri kamu2, memang saya mengaku....saya suka mengutuk, menghina, mencaci, mengumpat, mengata di dalam belog yang berbahagia ini..tp ye reader2 yang saya sayangi sume, saya xkan buat kerja bodoh tu kerja x elok ni selagi hati perasaan saya tidak dicalar, ditoreh, diguris, diselar oleh sape2 yang bertanggungjawab...mungkin readers akan merasakan sesuatu khilangan yang besar after saya bersara nanti...ahahaha...perasan nak mati la kau nih...haptuii...poyo...macam ramai jek yang bace belog huduh.xcantik.xfemes. kau ni epadzz...pergi meninggal dunia la kau..ahahaha...ok2..rileks la readers yang cute.chantek.hensem.hot...sesaje je aku nak gurau ngan korang before aku stop blogging nih...(ayat tacing sedang digunakan di sini)



aku ade perasan something...semakin banyak aku menulis kat belog nih...makin kurang aku menulis kt diari terchenta aku...weyyhhh...epadzz ade diari...ahahaha...pecaye x..pecaye x...luar keras macam tiang gol jer...kat dalam upenye ade zoo negara...ahaha..awwww...malu..malu..malu..malu...ngeee~..tapelah, setiap orang mesti ade something dalam diri mereka tp orang lain tatau kan...dan aku xsempat pun nk bukak diari semalam nk tulis ayat ni "aku sayang kamu" owhhh...selama 4 tahun..semalam baru die bgtau itu...komen kt fesbuk je pun...tp it worths everything in malife...haaaaaaa...dah2 tinggalkan part jiwang karat besi belimbing ni...xkuase aku nak layan jiwang pagi2 ni..mandi pun xlagi, gigi tak gosok lg, muka x basuh lg, bangun2 je terus on latop hapdate belog buat kali terakhir...sob3..epadzz jangan lah stop blogging..jangan la..plisss...aku dah dengar dah rintihan hati korang sume...eheee...bajet la kau epadzz...ahahaha..ye la..ye la...aku stop blogging ni bukannye lame pun..start hari ni..after exam nnti aku aktif la balik..tu pun kalo otak aku still berfungsi after exam...kebiasaanya after exam i need 2 or 3 weeks or mayb a month to recover from menggunakan ayat skema kesan dari exam tu lah...ahaha..nk2 lagi after exam ni dah cuti bermaksud duk kt umah..n u oll tau la kan kalo duk umah ni mane ade mase nak hupdate2 belog sume nih...xde privacy kt umah...ahaha...taleh la nk jejiwang,,,ahaaa...


ok lah..aku rase sampai kt sini je..tp, kalo nak diikutkan hati xnak berhenti menaip...semakin laju la pulak jari2 aku menekan keyboard sampai xperasaan yang aku senanye x breakfes ag..ahahaha...pale hotak hang breakfes kul 11 pagi nih....nmpaknye hari ni aku kene combo lagi...breakfes+lunch+dinner..sekali harung je la...dan wktunya malam karang...macam mane xkurus macam ni..kah3....perasaan kurus la kau...muncit xsedar diri...ahaha...dan dikesempatan nk ni jugak saya nk mengisyhtihar kan tarikh pertunangan saya dengan insan tercinta saudara ....ehh...ke situ pulak...aku nak bgtau korang sume tarikh exam aku laa...
1, 2, 8, dan 9 november ni..lg 2 weeks...dan aku sangat tidak lg bersedia...seriously aku xrase nervous pun...orang cakap, kalo kite x nervous tu kemungkinan besar kite xleh jawab exam hari tersebut..oh my God...aku da start nervous ni...ahahhaha...dan pasni aku berjanji nak study btol2...ahahaha..wey, dah la wey...stop la..da pnjg bebenor dah aku ase entry kali...xpenah lg aku wat entry macam nih...


orait2..u oll doakan kejayaan saya dan kengkawan lain...ade rezki insyaAllah kitorang fly next yer (ayt klise) ngeee~ till then my lovers, myfriends...gonna miss me rite??ahaha..x abih2 lg perasan...mintak maap sume....babai...barakallahu lakum..wa maassalamah...




peace brader ^^'


p/s: aku harap korang xyah ambik peduli ngan ayat yang kt paragraph 4, line 7 tu...ahaha


~SEKIAN~

3 comments:

nurulizzati khalid said...
This comment has been removed by the author.
nurulizzati khalid said...

heh!!wat bikin suspen la pah.....
saya yakin dan percaya selepas exam dy akan aktif semula..hahha
sengal!

faizunnisaqsulman said...

weh so kirenye ko nk blog lg ke x?? pnjg sgt dan ayt berbelit make aku pon pening..