Sunday, November 14, 2010

BOXER a.k.a ORANG KOTAK

selamat pagi nak masuk tengahari sume...hari ni hari first aku kat rumah..belum pape dah kene tinggal...maksudnya di sini, kene jadi half-time- maid kejap..ayah umi aku keluar...tp, sebelum keluar tadi umi aku sempat bertitah..


"ikan ayam ade dalam peti ais tuh...ikan tu ambik la buwat singgam (betol ke eja gitu..muahaha), ayam tu goreng ke ape ke..suka ati la nak buat ape..."

nampak tak?? dengan jelas satu bentuk kezaliman telah terjadi kat aku..kene masak..arghh..honestly..aku, nur arifah zainal a.k.a epadzz zainal xtau masak ye...alah singgam ikan je pun...arghhhhh...aku x reti jugak....harus bagaimana ni tuan2 dan puan2..ok2..aku cube..aku cube...dalam keterpaksaan aku terpaksa akur...

oleh sebab itu..entry aku kali ni xleh panjang..cukup la sekadar aku nk kongsi gmbar ngan korang sume..gambar orang kotak...penah belakon movie ke hape ke...aku xtau tp..aku suke >.<.
agak comey di situ...tetiba je jumpa kt web mane entah...trus je download..muahaha...saksikan...huhu..













name dia mini DANBO...kalo korang nk tgok lagi gmbr die nih...google jek danbo or mini danbo...then keluar la makcik nih...ngeeh2...ok lah beb...aku nak g masak dah...jumpe lagi...jangan isau, entry aku akan ke udara stiap hari...muahahaah,,

~SEKIAN~

p/s: kekuatan perlu di cari...dia tak datang sendiri...
p/s/s: tukar lagu lagi...muehehe







5 comments:

cik wanie in da house said...

mok teh timoh masok dapor tuuu...
bleh ar nok tra pahnih..kik3

ibnubaba_04 said...

cutenyo ore kotok..
po aku..haha

epadzz zainal said...

wanie
ahahahahaha..
well, once in a blue moon ni..
ngee~

epadzz zainal said...

ibnubaba
huishh...
hor la..
semo bendo kiut supo mu..
muahaha

Anonymous said...

ak x dapt komen..