Friday, November 26, 2010

ke hadapan kawan aku..

ke hadapan kau, kawan ku..
aku arap kau tabah dengan ujian Allah terhadap diri kau..
bace entry kau buat aku sebak..
orang cakap...
kalau kau
ikhlas dengan ujian Allah..
pahala menanti kau..
dengan syarat kau redha..
aku harap kau kuat....

dulu...
dengar cite kau
waktu kita study same2 kt bilik aku..
buat aku berfikir...
dalam dunia ni...
manusia ada berbagai jenis..
di luar nampak kuat..gembira..
di dalam hati, dia dan Pencipta dia je yang tahu..
ye..
manusia tu kau lah kawan...

tadi aku google
tentang penyakit kau...
aku bace sikit je...definition penyakit kau
duuhhh...aku x sanggup bace..
patot la aku tgok kau mcm tu..
aku x arif sgt dgn sakit kau..
maaf la kalau aku ade tercubit kau..
aku x tau sgt kulit kau sensitif,,
maaf la kalau aku ade terpukul kau kuat2
aku lupa kau sakit,,'
sbb kau nampak macam x sakit..

aku penah tgok ubat2 kau
1 paper bag besar..
kau penah ckp kt aku..
kau hidup dengan ubat..
arghh,,mase tuh dalam ati aku terkejut
tp, aku wat cool ke..
kau kan rock..xkan aku nak sebak2 depan kau
malu la aku..heeee~

lagi..
kau penah ckp kt aku,,
kau ase ramai orang x suke kau kt sini
huuu
pedulikan mereka la weh..
kau kawan je lah ngan orang yg nk kawan nga kau
bukan ngan org yg suke ambik kesempatan atas kau,,

lagi
kau penah cite kt aku..
dulu kau teruukkk....
aku xnak cakap ah kt sini teruk ape2 kan..
tp, kau dah berubah sikit2 tuh ok lah kwan..
buat slow2..
jnji kau dah ade niat,,
aku akan doakan kau selalu..

em..
sori ah weh aku cite pasal kau kt sini
aku tulis sini
sbb aku nk kau bace aceli..
sbb nk ckp dpn2 kau aku malu..
kau jangan ah marah...
aku x tulis name kau sape..
tp, kalo kau nk marah jugak
marah la.
niat aku satu jer..
biar Dia je yang tahu...

aku tau cakap je..
aku x rase ape yang kau rase...
tp, ni jer yg aku mmpu wat...

sampai sini jer kawan...

"We...need to forgive ourselves...For all the things we didn't do. All the things we should have done. You can't get stuck on the regrets of what should have happened."

~SEKIAN~

4 comments:

poxjak said...

sakit itu ujian

faizunnisaqsulman said...

weh dun worry weh aku sehat jek. hehehehe

epadzz zainal said...

poxjak:
btol tuh..
huuu

epadzz zainal said...

pijun:
aku just risau kt ko jek..uhuu
hehe