Monday, January 17, 2011

i miss you!


i get this funny feeling 
malu.malu.malu.malu.


aku rindu 
nak dengar suara kawan aku tu
tapi da tak boleh.
aku tak nak ganggu dia 
kalau dia betol2 sibuk belajar

tp..
aku kan kawan dia..
antara yang paling 
rapat masa kat sekolah dulu..
aku kol tak di angkat
aku msg tak berbalas
bukan sekali..
tp..berkali-kali


aku pikir negatif:

aku kol, kau tak angkat
mesej, kau tak reply
mesej 1 sen jer
type 1 mesej x sampai 5 minit kot
ko pehal...
aku tak kesah jer kalo ko nak macam
ni sampai bila2
kawan-kawan lain pikir
 macam mane pulak nanti..


aku pikir positif:

hehe..dia takda kredit
dia busy study tu...
subjek2 dia belaja tough kot..
em..busy dengan persatuan la ni
nanti malam ni aku mesej lagi
senyum :)



aku tak nak pikir:

suke hati kau


aku sayang persahabatan kita..

 i never saw you after that day..
i never saw u..
never saw u
never!
i miss u


aku rindu nak melantak udang banyak2..
tapi da tak boleh...
aku tak nak tergaru-garu macam mawas..



p/s: aku bukan jenis yang suka rindu kat kawan2..
aku tak suka nak rindu kat kawan2.
tapi, dah aku kate aku rindu kat kau nih..
memang aku rindu betol2!

3 comments:

Hanani Mahawi said...

nyanyila..moga angin sampaikan yang kau rindu padanya..

- f a r h a n a - said...

normal la tu rndu kokre...
:)

epadzz zainal said...

nani:
baik aku doa..
haha :P

hana:
ni x normsl lah mano..
haaha