Monday, January 24, 2011

kalau aku awek Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) a.k.a APEK

Walaweyh... Tajuk entry yang mampu mencetus kontrobesi aku rase. Well, do i care...? Bluuweeekkk... I dont care. Aku shukew kontrobesi. Nak-nak lagi kontrobesi yang boleh mengganggugugat kehidupan bahagia seseorang manusia. Yeah.. Ataupun kontrobersi yang boleh menaikkan name seseorang daripada seorang yang tak pemes lagi huduh dan selekeh kepada seorang yang WOW!!... Fuyyoo.. Perghhh.... dan sewaktu dengannya.

Sape tak kenal Khairul Fahmi a.k.a Apek?

Cess... Soklan yang takde kelas langsung. Sape sangat la Apek tu kan. Macam la aku kisah sangat Apek tu. Football player je kot. Alah tu pun sekadar goal keeper.. Euuuwwww... Van De Sar pun aku tak minat, ni kan pulak hengkau...kah3.. hehehe.. No hurt feeling yer Apek.


Dah tu apehal pulak kau punya tajuk entry gedik-gedik macam tuh? Motif? Muahahahahahaha... Sebenarnye kan..kan..kan.. Pagi tadi aku dapat satu mesej dari ayah aku yang ter'chenta'...yang berbunyik...tak berbunyik pun..yang bertulis...


" Siapkan buku 555 , besok ayah akan menyusul ke maktab"


Aku reply

"Sekarang ni mana ade kedai jual buku 555 lagi..hehe"


Ayah jawab balik

"Kalo tak de jual, kita buka BUKU AKAUN BULANAN" (siap huruf besar lagi beliau taip)


Aku pun redha je lah...

Wah kah kah kah....... Paham tak? Paham? Tak? Ape la bengap sangat korang ni... Macam ni, ayah aku nak datang besok.. Nak bagi anak ke 5 beliau ni sedikit syiling  duit... Pinjam duit... Frasa yang sesuai.. Ok?

Pastu pasal awek Khairul Fahmi tu benda hal ape pulak? Haaaaa.... ni baru la aku nak cite pasal "kalau aku awek Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) a.k.a APEK"...

Kalau aku awek Apek, benda-benda yang aku nak buat ialah:

1. Putus dengan Apek secara tiba-tiba without any reason

2. Cerita yang buruk-buruk pasal Apek dalam blog aku.. Jejari Muncit.. kah3

3. Pastu secare otometik ramai gila la org gi serbu/follow blog Jejari Muncit tu. Duit Nuffnang pulak bertambah.

4. Wat passport , beli tiket ke melancong ke Manchester guna duit Nuffnang  siap-siap

5. Kat sane cuba tackle Van Der Sar, Rooney pulak, Park Ji Sung pun ok jugak. Kalo diorang reject, balik Malaysia balik. Sambung kisah cinta ngan Apek. Buat pengakuan kt blog Jejari Muncit. Makin ramai la follower aku. Duit Nuffnang pulak boleh wat kawin.

6. Kalo diorang tak reject aku... emmm...Mustahil...Mesti kene reject punye.. OK..Stick sampai nombor 5 jer.

7. Kawin ngan Apek. Hidup separuh bahagia sebab aku tak cintakan Apek.. Aku cintakan orang lain.. kah3

8. Bertaubat.

9. Sambung belajar. Bercerai ngan Apek sebab dia takde kerja tetap selepas kena buang dari Team Harimaut Malaysia

10. Berkenalan dengan seorang pilot. Kahwin dan hidup bahagia.

11. Abis.





Hemmmm.... macam tu lah aku mimpi semalam. Gile best ah aku mimpi semalam. Sampai Subuh tadi aku rase malas-malas jer nak bangun. Tegok-tengok jam dah pukul 6.45 pagi.. Astaghfirullah. Leka. Lalai. Setan betul setan ni...Tapi yang bestnye bangun-bangun tido baca mesej ayang ayah.. Bahagia.

Emm... kepada Awek apek yang sebenar...Aku gurau jer tuh. Mati la aku kalo kena serang sat lagi.

Emm.. apesal aku mimpi Van Der Sar. Takde nafsu langsung...kah3.. yeah.. aku rindu adik aku agaknye. dia peminat giler gabang Man Utd. Dalam mimpi aku pun adik aku ade same.

Emm.. aku dah tersasar jauh dah ni. Ok lah..Babai.

p/s : Gurau ok, hari tu Apek datang maktab aku, aku la yang duduk belakang gol sambil mulut ternganga luas semesta alam..muahaha

5 comments:

JIJI YU said...

ohoho..last sekali pilot jgk

Cik Miera Aziz said...

ahahahaha. konon laaa nk jadi awek apek ea? P

La dOLcE mAjiDAh♥♥ said...

yakk!!namo walaweh msok lam blog mum!! so, sok blja ak mkn cafe..hak3..

Hanani Mahawi said...

ceh....

naLLy said...

hahaha..suke entry ni.. sempoi..