Wednesday, January 5, 2011

ketiak mu

malas bebenor rasenye nak update blog ni..internet punye la laju tahap siput vavi..nak on9 facebook pun macam dah rasa satu bebanan pulak..baru la aku terasa buang masa on9 kat maktab ni..punya la makan masa..mula-mula nak on laptop dulu..pstu nk connect ngan wifi maktb pulak, then masuk portal Kementerian Pelajaran Malaysia dulu..baru bleh on9 facebook..nak tunggu loading lagi..wey2..buang masa betul nak on9 sekarang ni...nak study kang takut nampak macam ulat buku pulak, baru je start kelas takkan nak study dah..haha..kesudahannya aku tidur jugak...


subjek semester ni pulak boleh tahan tough la jugak...child development..waduh2..hape ni hape...?em..lantak lah..aku bukan nak cakap pasal ni pun hari ni..buang mase je..kalo aku cakap pun, aku x tau nak cakap ape..hahaha...tapi yang aku dpt tgkap lecturer tuh duk bebel2 kt depan ialah pasal teori..hah! hambik...aku ni dah la jenis siput kalo bab2 nak faham teori ni..ape la nasib...nak nangis sedetik..seb baik time table tak padat sangat..boleh la nak relak2..






aku serba salah ah nak cite ni kan..haha..tapi, aku nak bgtau jugak..cadangan aku kepada any lecturer lelaki yang nak ngajar kat depan students, especially student yang alert macam aku nih (perasan) tolong la pakai kemeja long sleeve..kemeja lengan panjang..tolong lah....hahaha..aku tak nak hilang fokus dalam kelas..tolong la...tak pun kalo tak nak pakai long sleeve makesure jangan aktifkan sangat pergerakan tangan anda...wakakaka...aku tak sanggup nak tengok banyak kali....takkan la aku nak tunduk je during P&P..adoiii..dah la aku duk depan tadi, nak agkat muka pun rase malas...teeeeettttt..ketiak anda nmpak lah...abis!

>>>harga petrol naik...biasala tu....mmg akan naik..tak hari ni pun, esok, tak esok bulan depan, tak bulan depan, tahun depan...sape kate aku tak kisah harga petrol naik? aku ni pegguna setia pengangkutan awam..abis la elaun macam nih!

p/s: weyh...red warriors datang wat latihan kt padang maktb aku nih...aku tak nak pecaya aceli..so, petang ni aku nak g padang tengok APEK!!!!

7 comments:

La dOLcE mAjiDAh♥♥ said...

napok gpow weyh??hak3..curious~

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

betul ke pah dowang datang??jangan tipu bolrh tak??HAHA!!

Anonymous said...

apelaaaa,,taksangka epa begitu alert!

JIJI YU said...

pah weh..napok gapo woh tiyok dio..keghabu saghea burung ko..ahaha

^misslina^ said...

kim slm kt die ye!hee

rayyan wildan said...

pah, slmat jd bdop degree..
sem ni blja falsampoh pndidikan pah..
hahaha..teori lakow musim ni..
ape lg pah meh tusyen ngn aku..
200 sbulan jah aku cas..hahaha

epadzz zainal said...

jidah:
napok la bnda huk spatotnya
aku napok..haha

tengku:
btol la diorang dtg..

anonimes:
well, epa mmg slalu alert,,
paling alert kalo
bab macam gini..haha :P

jiji:
hahaha..aku brehi
keghabu sarey burung..
sedak..

lina: ohohoho..kem salam?
malu lah nk g tegur apek..haha

nim:
hor la..adoii..
mati la kali ni nk hafal
teori..
jerit xberlagu doh la..
sob3.
mahalnyo yure,,