Wednesday, January 26, 2011

Pembaris


Dulu aku suka baca satu blog ni. Abis sume kengkawan aku promote blog ni. Pastu ade ke patot author blog ni buwat hal pulak. Mentang-mentang baru femes sikit. Aku pun tak suka dah bace blog dia. Pastu aku cakap ah kat kengkawan aku

"Aku tak follow dah blog beliau, korang tak payah follow jugak lah. Tah pape blog dia sekarang ni"

Kah. Kah. Kah. Jahat betul. Tapi semenjak dua menjak ni, aku g jenguk2 blog dia. Hemmm.. Masih best. Hihihihihi. Dan aku sambung balik follow blog dia. Kah. Kah. Kah.

Hari ni ayah aku tak mesej pun. So, xde entry menarik aku nak post. 

Untuk pengetahuan semua pembaca, sekarang ni aku agak allergic terhadap pembaris. Ok. That 15cm long ruler. Euuuuww........!! Nasib baik Ya dah simpan sume pembaris aku. Tapi, tapi, tapi......tadi aku jumpa satu lagi atas katil aku. Oh man...! Get it out of my mind....! 






kah. kah. kah

SETAN tol.

3 comments:

JIJI YU said...

blog aku ko pah..

faizunnisaqsulman said...

ahahahah. kuning nyew awakzzz

Anonymous said...

kenapa2?? kenapa ngan pembaris??? i can't understand this! haha and i mean it!