Wednesday, January 26, 2011

junior

(gambar takde kaitan)
aku takde di tempat kejadian..yang kat belakang tu bukan aku oke.

Korang penah jadik junior tak? Kalo penah jadik junior, penah tak korang jadi junior yang hampeh tak berhati perut? Junior macam mane yang menjadi pilihan hati korang. CUN, TINGGI, BIBIR SEKSI, TAPI HAMPEH NAK MAM***..atau TAK CUN, TAK TINGGI, TAK BIBIR SEKSI TAPI DENGAR CAKAP SENIOR.(takde kaitan jugak)


Hai junior. Jadilah junior yang bertimbang rase walopun korang pernah dimaki oleh senior. Jadilah junior yang paham bahasa orang cakap turun padang, turun lah. Jadilah junior yang sporting walopun korang tak tau pape pasal sport. =.=' . Jadilah junior yang ade maruah dengan patuh cakap senior.

Senior macam kami nih walopun tak cun, tapi chantek selalu involve dalam ape jua program yang korang anjur. Wah, kami senior yang sangat berhati besar. Yang tak tahu malu. Yang meletakkan maruah kesenioritian kami di tahap nombor 2 dengan menghadiri segala ape program yang dianjurkan oleh junior yang hampeh tak berhati perut macam korang. Kami senior yang tak sombong. Kami senior yang tak bias. Kami senior yang memang senior.

Walaubagaimanapun senior sangat berbangga mempunyai junior sebagai pelapis masa depan dunia sejagat.. Diharap junior boleh berpikir maju setapak. Diharapkan jugak junior tak membusukkan name junior sendiri apebile jadi senior nanti.  Huhu..

p/s: taip entry sambil muhasabah diri, aku pun penah jadi junior jugak. Senior aku dulu pun mesti penah bengang ngan kitorang time kitorang junior dulu. Sama2 rasa la kan.. Papepun, aku tak kesah.


p/s/s: internet commection status = very good.........macam haram!

4 comments:

faizunnisaqsulman said...

dan aku maseh a legend plus the one who is behind that sign is totally you

epadzz zainal said...

nope.
dats not me.
hahaha..
ko takde bukti nak cakap tu aku.

..:akyn:.. said...

beb... terbaek lar entry ko...
salute giler... jom muhasabah diri same2...

Anonymous said...

weh,,terrrbaikk!! supportive la katakan!! hahaa