Tuesday, January 25, 2011

sekeping mesej .

Sakit perut. Oh. Takde mood nak bersosial hari ni, di padang mahupun di facebook. Ah, sakit lagi. Tak berdaya nak taip entry kutuk orang kaw2.


"Pukul 1 lebih-lebih, tunggu ayah di bawah pohon kayu"


Ok . Aku ngaku. Ni mesej dari ayah aku. Ok. Aku ngaku lagi. Aku gelak tak abis lepas baca mesej ni. Ok. Aku ngaku lagi classmates aku pun gelak same sambil buat drama lagi dengan sekeping mesej ayah aku ni. Ok. Ayah aku memang klasik.


tak heran la beliau suka tengok cite2 P.Ramlee berpuluh-puluh kali.


My Dad is my hero....takede motif.!

7 comments:

PiKOk said...

haha..ayh sy pun antik...:P

epadzz zainal said...

pikok:
bleh la ltk
kt muzium pahni..haha :P

aina antaya said...

mesti ayoh mum romantik..
haha.. suka2..:D

epadzz zainal said...

aina:
ahaaaa....
mesti doh..
klasik opmo mesej beliau.
kah kah kah

JIJI YU said...

ahha aku suko pah msg ayoh mu..forward2..pah aku wat doh fanpage..g like nuh..aku pakso mu ni

Tulisan tangan said...

uh..sedih la pulop..ayah tuo2 pun kena g antar nasik ko anak dio huk besar dowh...erm..mesti sakit lagi palo ayaoh drive panas2 g maktab epah huk xberapa pandai berdikari tuh....

uhuk...pity my dad...

epadzz zainal said...

jijie:
hahah..nati aku like.
perhh..maju la mu

k.tie:
eii...skema la komen pun
ayh meme lalu kokni marin..
alang2 mari pc, beliau singgoh mktb,
buwi nasik, buwi duit.
heleeeeeeeh!