Monday, February 28, 2011

double entry



entry 1 : aku bebenor hepi weyyhhh...


Tut...tut...tut... (nada dering Life in Technicolor bunyik.....)..ngah syok main fesbuk...malas bebenor nk jawab.


aku: yer...mende....


kakak aku: haaa...duk wat mende tu?


aku: duk sesaje lepak lam bilik.....


kakak aku: yer ke nih....bunyi macam duk kat luar jer...(die bajet aku duk melepak kat kaki 5 la kot)


aku: mane ade lah...duk bilik nih!!! (nada marah sikit...)


kakak aku: wuuu...garangnye mak sedare..


aku: mak sedara?? (dalam ati..pekejadahnye pggil aku mak sedara)


kakak aku: anak sedara nak datang bulan 10 nih... 


aku: ehh....?? (berpikir sejenak...anak abang aku nak datang umah bulan 10 ker..dah tu kenapa..biorlah)


5 6  saat kemudian aku dapat ilham...


aku: waaaa....ye ker weyhhhh...


kakak aku: ha'ah......insyaAllah bulan 10 nih...2hb 10....


aku: bile tau..


kakak aku: pagi tadi g jumpa doktor sebab period delayed sebulan...


aku: (gelak sampai habiisssss)




lame da kot aku tunggu nak anak sedara sorang lagi....Alhamdulillah....eh, eh,,tetiba lak rindu si Daneen...si budak debab.....


ni Daneen Imany :)





Since when pulak ni aku suke kat budak2...hadoiiii....




entry 2 : I will try 2 fix you....muahaha


Antara feedback yang aku dapat kat formspring terhadap persoalan aku yang berbunyik:



member aku dlm keadaan susah hati sekarang...pastu aku pun ikot same rase susah hati...nak wat macam maner yerk nak bg hilang rase susah hati nih....?


jawapan diorang

wat dunno
nyanyi karaoke
selesaikan masalah dia
tolong dia bagi hepi balik
wat smpai mmber kau snang ati, then kau pn ikot sme rse snang ati..



jawapan yang paling menyentuh hati nurani aku.....

2 tnde nye awk nie cyg cngt kat kwn awk 2...
n then awk try yg tbaik tok epykn die...
gud2 sy cke mmb cm awk...:)


jawapan yang sengal

ko nyanyi la lagu happy besday kat dy. klu dy tanye knape nyanyi lagu tu ko jwb ' eh bukan besday ko ke. erm x pe aku nyanyi kat org lain' ahahaha


ni plak jawapan yang menggeletek ketiak aku..

korek hidung same2 nga dio..



p/s: ahahahahaha....jom bro korek idung sesame...

2 comments:

JIJI YU said...

rambut danen imany tu amatla cool...pah tu mu ajok sapo korek idong tu..aku ko

Cookie Monster! said...

pending betulla epa ni! aku bace bhgn atas dialog tu je aku tau dah ade baby baru! apelaaa.. hahaha