Sunday, February 6, 2011

Kalau kita teringatkan seseorang, dia akan teringatkan kita juga dan dia akan datang kepada kita



Ha. Ha. Ha. Banyak punya panjang tajok entry kali nih. Entry terakhir la kot untuk minggu ni, mungkin bulan ni, mungkin tahun ni. Em, mungkin yang ni yang memang terakhir lah. 




Teetttt.. Harap sudah. Aku mane boley idup tanpa meluah perasaan kat sini, Ha.Ha.Ha.




Cer citer...Cer citer. Hakhakhak.




Macam gini. Untuk mengurangkan stress buat assignment, kita mestilah menglimitkan masa on9 kita..tak kira facebooking atau pun blogging. Ciss. Ha. Ha. Ha. 




Dah kalo laptop tu masuk icu cakap je lah takyah wi alasan yang kerek tu..muahaha




Hah. Malas aku nak merapu dah. Penat lah. Ni pun guna laptop roomate terchenta. Dia tau aku taleh idup tanpa laptop. Muahaha. Tujuan utama update blog ni sebab nak bagitau aku dah malas update blog untuk masa terdekat nih. Biar sume settle lu. Lagi, Jijie..sorry pasal contest tu. I tak boleh nak join lah... huhuhu..So sorry...




So, kepada penggemar blog Super Jom Bergumbira nih (ader ker..hakhakhak), Do miss me okay...hahahaha..I will miss u all...






p/s: "Kalau kita teringatkan seseorang, dia akan teringatkan kita juga dan dia akan datang kepada kita"
-hantu kak limah balik rumah best giler weh.........arghhh...(@_@)

3 comments:

aina antaya said...

im gonna miss u tecer epah...:p

JIJI YU said...

epha..aku tau doh mu tokleh nok wat sebab tu aku tag mu..ahaha..

poxjak said...

kite bakorr je...