Wednesday, February 9, 2011

Rambut

Tibe2 aku ghase nak update blog malam nih. Uh. Kesian roomate aku. Pinjam dia punya laptop kejap. Eh, kejap ke? Lame la jugak. Muahahahaha.. Nasib baik rumate saya chantek dan ayu lagi baik dan sopan santun.. (aduhh..terpaksa menipu ni...hahaha)


Okeh Kejap. Tengok kiro kanan depan belakang atas bawah. Aku sesorang duk lam bilik tv yang tak berhantu ni.. =.=' . Sume orang dah blah. Takut. Taip laju-laju,


Tadi aku gi meeting Kelab. Ceh.. Memula tu best ah kan sebab member aku baru join kelab ni same ngan aku. Gi meeting skali ngan dia. Borak-borak ah jugak mase ngah meeting tu. Lagipun sume orang tgah borak-borak. So, takkan kitorang nak senyap je kan. Pastu tetibe jer pengepala kelab ktorang naik hangin. Marah la an kitorang borak-borak. Aku ape lagi. Terasa la jugak kan. Terus mati mood aku. Nak senyum pun malas. Nak gelak pun tak mau. Mati terus.

Potong stim betol! Lenkali taknak gelak2 dah.

TAkde pape pun senanye nak post.

Nak tunjuk gmbar ni jer.


bang, alihkan rambut sikit bang....kah kah kah


p/s: i dont know if i can.!!


Abis.

3 comments:

JIJI YU said...

muehhe eh aleh rambut nok letok mano pah.hheheh

epadzz zainal said...

letok tepi smeta...haha

padlie said...

bilik tak berantu tapi masih takut :p