Wednesday, February 23, 2011

Kantoi dengan bapa sendiri


1 message received. Read now?
Yes..
From...



argghhh....kantoi..aku kantoi..ayah aku bace diari hutang aku...arghh..oh no tidak...kekantoian aku...
eh...eh..patot lah aku cari buku aku tak jumpa...ghupenye aku tinggal kat ghumah...
patotlah aku tak hingat nak bayar ape...

Ayah aku siap hantar mesej, taip sume hurup besau...
siap gelak-gelak lagi tu...tgok tuh...HAHAHA kat ending mesej beliau...
ooo...nak perli anak die la tuh...
takpe.......

Mesti beliau tengah gelak sakan ngan umi aku time taip mesej tersebut,
aku dah boleh imagine kegusaran umi aku...
mesti beliau cakap macam nih

"emhh...mesti xdek duit epah ni...makan ape la sari-sari...kesian"

ayat ni aku da hafal...da ingat...dah sebati dalam kehidupan aku..
bukan kat aku soranglah beliau cakap macam ni..
kat sume adik-beradik aku ayat ni dah macam common.....muahahaha



senanye..aku ade jek duit...kikikikiki..untung jugak aku
tertinggal diari hutang kt umah...
ade peluang la ni nak dapat durian runtuh..
atau belas kasihan dari ayah aku...kah kah kah..
opppssss...seb baik ayah aku tak reti pasal belog2 ni,,
aku yakin beliau takkan bace entry nih...
ha ha ha



ni aku sayang ayah aku nih...penutup mesej mesti bagi kaw2 kat aku...
dah tak boleh smash....
terima je....muahahaha



p/s: okeyh...nak g jogging preparation untuk main futsal esok..ngeE~
i do what i wanna do...please take note!
i dont like to listen to anyone...all this time i keep fooling maself of 
doing thing i dont wanna do..
it was really hurt.


6 comments:

rayyan wildan said...

hahaha..bak kata senior aku masalah duit ni xabis nak pikir..
so, aku malas nak pkir psal duit..
like u said, i'm juz doing wat i want..do i care wat ppl say??they don't give me any benefit at all..hahaha

farsyateni said...

hu3...

psl duit nie mmg mcm air mengalir..
x benti2..

so,juz shop what u want..
cume kne beringat skit la..
hehhe..

izzati shamshuddin said...

btol pah. btol.. huhu. aku da tension pikir sal duit smlm. tu yg tdo 11 jam. mati ah. ada ke ptt duit tggal 35 pound utk 2 bulan.????

T_T. tu da tolak duit accomodation, umah utk next sem, tiket balik raya. arghhh!

JIJI YU said...

kah4..jayo pah taktik mu..hhehhe

Tulisan tangan said...

hahaha..
msg last tu x tahan..sumo anak beranak buleh..

aku baru jah buleh 2 mgu lepah... ^^'

epadzz zainal said...

hahahaha,,,
pape pun..
daddy..daddy cool