Saturday, March 5, 2011

Ayuni Noor...


hancur hatiku

mengenang dikau

menjadi keping-keping

setelah kau pergi

tinggalkan kasih sayang

yang pernah singgah

antara kita

masihkah ada

sayang itu..........?


ayuni noor ajar aku nyanyi lagu ni 
di saat jiwa sedang berkecamuk memikirkan tentang dia esaimen
aku nyanyi dan terus nyanyi..
dari bilik ayuni sampai la ke bilik aku....
sambil2 taip entry pun aku still nyanyi lagu ni...

aku tengok rumate aku..
tekun wat esaimen..
aku pulak tak sedar diri masih lagi update blog..

kenape yer?
kalo taip entry laju je jari tekan keyboard..

tapi...
kalu taip esaimen...
nak taip satu perkataan mengambil masa dua setengah minit..

cuba pikir..
kalo nak taip 10-15 m/s essay...
berapa lama aku perlu menghabiskan masa depan laptop...

aku mula resah....
takot..
sakit perot..
dan sebagainya...


burung 1: abang bangun..jangan tinggalkan saya..saya tak nak jadi janda...

burung 2: gile bini aku ni...nak tido kejap pun bising...




p/s: rindu itu adalah anugerah dari Dia....

5 comments:

- f a r h a n a - said...

bagus kan rumate dia..haha

epadzz zainal said...

rumate dio nurum rumate dio la..
hahaha...

..:akyn:.. said...

hahahah... sengal ark ko :)

epadzz zainal said...

da ko, aku tak nmpk pun
kt fesbuk mlm ni..
xder sape nk temankan aku menyengal..

JIJI YU said...

weh2..bunyi ko namo tu supo nga kiut..ahaha