Thursday, April 7, 2011

header macam sampah!

tak payah cakap pape...huduh.ye memang huduh..tapi ni lah...header paling cun macam kambing yang aku ase aku pernah buat..harap pasni xde dah orang nak cakap tak senonoh..ohoho...tak tau nak buat ape dah kalo ade orang nak cakap letak gmbar monyet due ekor tuh adalah lucah...memang dengki...daripada aku letak gambar aku yang gile cun tuh..baik aku letak monyet jer...takdelah pasni orang nak kate "kau ni bajet cute..entri macam sampah..ko tayang gambar kau kat sini bajet nak suh orang ramai follow kau..."

eh2...aku tak pernah kene hina macam tuh sekali...hahaha...tapi, kalo aku bace entry kat blog awek-awek cun ayat macam tu mesti ade punye....hah!! kesian pulak dorang kene maki dek cik/encik anon yang hasad dengki...keh3...

konklusion die kat sini ialah...kalo korang rase korang betol-betol cun korang boleh tayang gambar besar-besar kt dalam blog korang....kalo korang tak cun ..cun sikit ker..tayah berangan nak wat macam tuh...sebab, kalo kompem2 korang ni cantik, cun gile, bibir seksi. dan sebagainya korang tak kan endah orang nak cakap korang perasan cun sebab korang memang cun...tapi, kalo korang yang tak cun..cun sikit ker mesti korang mula nak melenting kalo ade orang cakap korang perasan cun...sebab korang memang tak cun..ha ha ha!! jahat nye mulut orang tuh...

aku lagi cun dari nko!


aku tak kisah pun pasal orang cun ngan tak cun ni.

dah...esaimen banyak.....
harap korang sakit mate tengok header aku yang mcam sampah tu....
nanti aku tukar balik la...
aku tengah serabut macam nih la jadinye.!


epadzz zainal: : yer, aku tengok flight aku ingat kawan aku..aku tak sombong..

3 comments:

JIJI YU said...

epah lawa weh blog gini..nok getek..

..:akyn:.. said...

alololorrr... comel nyer monyet 2 ekorr uh.. :)

epadzz zainal said...

macam nko..
haha