Friday, April 8, 2011

aku 'terlupa' tentang kita dulu-dulu....

lapar....
aku tak pernah menyalahkan sesape kalo aku lapar.
sebab takde orang yang salah kalo aku yang lapar.
aku pun tak salah jugak..
time lapar-lapar macam ni la aku teringatkan kau.
tiba2 rindu menerjah kamar hati aku.
ah.lupakan kau mungkin aku bisa.
namun hakikatnya mustahil..

teringat pulak festime kite jumpe dulu..
hehe..
aku malu-malu jer...
da la orang ramai...
tak biase lagi orang cakap...

tapi da lame-lame kenal kau
aku jadi suke pulak lepak ngan member2 aku bersame kau.
eheeeeeeeh...
tau tak da lame kita tak jumpa.
T.T

kau kena tau..
aku takkan selalu ade bersama kau..
aku jugak tak mungkin habiskan masa ngan kau selalu
macam dulu-dulu.

sebab...
aku ada banyak pilihan lain selain dari kau..
tapi tu tak bermaksud aku dah lupakan kau..
sumpah aku tak pernah lupa kau..
especially time aku lapar.
sebab lapar selalu jer akan mangingatkan aku kat kau..
mesti kau sakit ati kan aku buat macam tu

tadi aku dah ajak member aku.
nak pegi jumpa kau malam ni..
harap kau ade mase untuk aku...
sebab aku rindu sangat kat kau...

jumpa malam ni yer...
KEDAI MAKAN DEPAN TAMAN BENDAHARA....

siyes aku tak tahu name kedai ni...
aku rindu nak makan satay kau.....  :P


epadzz: : aku rindu fesbuk lame aku, tapi tak mungkin aku active balik.....fesbuk tu banyak bagi aku masalah...banyak!!

3 comments:

JIJI YU said...

tentu doh buke aku...

epadzz zainal said...

haha.
kdai make tu lah.

pembuang sampah said...

bila sy lapar, awak x penah nk temankan sy makan..kalau awak teman pon, sbb di paksa kn...

aku penah celop lidi satay lam air ko..maafkn aku..