Sunday, April 3, 2011

sempit sesudah lapang!



mode:: matematik tambahan tetap subject paling sucks!


awat aku rase semester nih macam banyak sangat assignment? awat? awat?okay...soalan ni tak sepatotnye ditanya oleh budak pintar macam aku....tapi, anggap saje aku bertanya soalan ni mewakili budak yang tak pintar....ahaaa...budak tak pintar malu nak bertanya...jadi aku tolong tanye.....wahh...bagusnya epadzz si budak pintar....sape budak tak pintar tu...?em...arifah zainal.....iyuuuuuuuuuuu.....!


tadi baru je lepas submit esaimen Bahasa Melayu Komunikatif...besok nak kena submit esaimen Pengurusan Gerko.lusa nak kena submit esaimen Literature in English.hari selepas lusa.tak dak kena submit ape-ape.hari selepas hari selepas lusa kena nak kena submit Child Development+Laporan SBE.ya ampun! philosophy nak kena submit bile weyh?...oh...aku tibe-tibe stuck.taleh pikir.taleh wat keje.taleh tido.taleh makan..oh tipu.boleh makan....


aku jadi mabuk.bukan sebab minum todi..minum arak jauh sama sekali..aku mabuk cinta.oh tidak jugak.rupanya aku mabuk esaimen..eh..bukan-bukan...aku mabuk kepayang....silap lagi...aku mabuk bahasa...yer, aku mabuk bahasa....percampuran dua bahasa utama telah mengganggu proses pemikiran aku..kejap esaimen bahasa melayu..kejap esaimen bahasa omputih.ah! ah! ah! sudah gaharu cendana pula...sudah garu...gatal pula...ohooo...aku pening.....aku rase genius tiba-tiba...sebab leh menguasai dua bahasa...haptuiii! ade orang rase nak sumbat-sumbat aku masuk lubang cacing tak?ok....lubang tandas!bahasa basic je pun kau tau..belum lagi bahasa Jepun...German ke..bahasa orang asli pun kau tak reti...tayah kerek lagi...pernah jugak tiba-tiba aku rase chantek sebab banyak sangat esaimen nak kena submit..oooo mai gosh!! sile karatedo budak pintar ni....jangan salahkan aku sebab aku tension...tu tak cite lagi pasal writer's block...kalo aku cite maunye aku hantar entry ni kat lecturer pagi ganti esaimen2 aku yang berlambak tuh.


gua rase terok ....


eh....dah panjang...dah panjang........tanak dah ...nak berenti duluh....omoooo....aku tak tahu nak follow balik orang yang follow aku 2 3  hari lepas ataupun yang dah berhari-hari lepas tuh macam mana...sebab name korang takde link pun....sorry2....




epadzz zainal: pijun sulman...fesbuk aku, nur arifah zainal (tulisan jawi) dah takdak.....jangan sedih...


budak jiwang: : cinta datang tanpa diundang.. hadirnya indah..jika kita yang merelakan kehadiran cinta, kita harus merelakan pemergian cinta..itu adil namanya..usah menangisi sesuatu yang kamu belum tahu kepastiannya.



3 comments:

JIJI YU said...

hurm epah weh panje weh n3 mu..tapi napok do'oh mu sumak..

- f a r h a n a - said...

xse kmen entry..nk kmen gmbo kucim tu...comey~~ hehe

faizunnisaqsulman said...

by the way mane ko dpt gmbr kucing ni. alololo. muke kucing mntk penampar