Monday, May 2, 2011

selamat hari lahir ezack.

ermm..bila pikir-pikir balik aku tak tahu since when blog ni leh jadi medium untuk wish befday kat member...hihihi...mulai hari nih aku nak wish kat sini jelah instead of menghabiskan kredit antar mesej..kah3..lagipun kalo wish kat blog nih leh wish panjang2..sampai dua muka surat pun takyah kene bayar,,nak2 lagi kalo gune internet maktab ...walopun laju macam siput...tapi tetap membantu aku menjimatkan penggunaa kredit...ahahhha..arrhhhh~ berenti merepek...ke topik asal lah.

pertama sekali....
SELAMAT HARI LAHIR aku ucapkan kat member aku yang berada jauh di Manchester...muahaha...haaa..ezack...semoga dikau pangjang kaki...murah diri.eh..silap...

semoga nko panjang umur, murah rezeki..

belajar rajin-rajin....

ape lagi..

ye lah...aku ngaku.... i miss u... -..-



dulu beliau minat kat mamat nih..heran aku...kat mane tah kekacakan yag ade pade mamat vampire nih..hak3



ni lah orangnye...

salah sorang member ketat aku time sekolah dulu.....hihi...ketat ke...tak , maksud aku kat sini..member makan bersame....lepak bersame, bergosip bersame...macam gitulah.....kat sekolah dulu beliau budak nerd...kah3 :P kidding...

akhir sekali.......see you soon bebi...


epadzz : : It's hard to tell your mind to stop loving someone if your heart still does 

3 comments:

izzati shamshuddin said...

woi!!! aku ngaku mnt twilight, tp bukan rOb patt, okay!!!!! aku suker jacob black..! hapekahhhh

btw: thanks!!!! hehehehehe

lov u mOre. hehehe

JIJI YU said...

guano gmbr aku ado datah tu

norizzati mat suri said...

aku dindu ez gop..sob3