Monday, July 25, 2011

abang lan..jauhi kami.


bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh...

haih...lame jugak tak update blog nih...niat di hati nak update pasal "lelaki gila seks"...oppss..."abang lan" kitorang panggil dia...tapi, member seperjuangan dah tolong updatekan...
nak tau hot story pasal abang lan sila tekan link kat bawah



hehe... entry tu khas untuk abang lan...harap2 abang lan rajin online dan suke baca blog...


bila fikir-fikir balik, kenape yer abang lan buat macam tuh..
kesian lah kitorang nih..
tak pasal-pasal dah tak suci...
bukan niat nak tengok pun abang lan punya senjata sulit tu..
tapi..abang lan dah tunjuk..
kitorang tak sengaja lah tengok..

oh man..
so sick!!

ape dosa kitorang sampai abang lan sanggup
 menjatuhkan maruah diri dia sendiri..

abang lan..
tak malu kah abang lan berkelakuan sedemikian
tahukah abang lan yang kami nak muntah
abang lan memang kejam...
sampai ati abang lan..
kalo mak bapak abag lan tahu mesti diorang sedih
kalo isteri abang lan tahu, mesti dia nyesal kawin ngan abang lan
em, abang lan da kawin ke belum?
kalo abang lan belum kawin, 
kesian la bakal isteri abang lan....


Ya Allah, ampuni lah abang lan.....
pulang kan abang lan ke jalan yang benar...
aminn.



epadzz: : i feel good in the same time, i feel bad...

2 comments:

Anonymous said...

msti lu tgk xkelip2 mate an?huahuahuahua

epadzz zainal said...

opkos la...
haha