Sunday, October 30, 2011

MUNTAH

okay anda orang sume.
selamat petang..
saat aku menaip entry ni, memang aku rase nak muntah..
aku da la tak berapa nak suke binatang name kucing nih..
boleh pulak dia pergi muntah depan tangga umah sewa aku..
sape nak basuh muntah ko tuh wahai kucing ?

hangin lah macam nih..
da la ujan kat luar tuh..
bau muntah ko sampai dalam rumah bleh bau...
eiiii...stress ah...
nak wat cerpen pun tak de mud...
nasib baik lah ko kucing.
lepas muntah ko blah macam tuh jer..
tak boleh nak trace..
tapi aku macam tau jer ko kucing mane..
ko kucing jantan yang hot tu..
ko ingat ko hot ko bleh muntah sesuka hati.
cepat datang jilat balik muntah ko nih...

haaaaaaaa..
tak guna marah kan kucing tulis dalam blog..
elllo..excuse me..
dah ada orang tu cakap
"blog is on9 diary for a girl"
so, suke hati la kan..
hik3 :P

sambil marah..layan nasyid bagus jugak..kehkehkeh...


dulu aku ade member yang minat giler kat solo UNIC ni..
fitri kan name dia...haha


emmm...seriously

epadzz: : eh..tolonglah..aku geli dengan muntah kucing...!

1 comment:

JIJI YU said...

uhm..mmg kucing buke mutoh jah..taik pon..haduu