Thursday, October 28, 2010

aku terima nikahnya KHAIRUL AZAM

USTAZ: selepas solat maghrib aku akan nikahkan kamu dengan gadis itu..
saksinya, masyarakat, jemaah dan para pelajar, dan mahar nya cincin emas ini...

KHAIRUL AZAM: kalau boleh tau gadis itu siapa namanya dan dari mana asalnya ustaz?

USTAZ: asalnya dari Wangen...diaa....diaaa...NUR ARIFAH BINTI ZAINAL   
ANNA ALTHAFUNNISA...

***************************




aceeeeehhhhh...tersilap tulis name aku pulak...ngeee~..korang tau tak aku tulis tu hape tuh?hehehe..hahaha, mesti korang dah gabra time bace 2 ann?? ann?? mesti korang ingat aku yang nak kawin ann?? ahahaha...well, bestnye bleh kawin ngan KHAIRUL AZAM tuh....tp, tp, tapi..apekan daye...die pilih anna althafunnisa (susah btol nk eja name die nih...) so, aku nk buat cane?dah jodoh diorang...menangis air mate darah pun aku dah xleh nak kawin ngan azam tuh...ape lah nasib badan..orang2 yang aku sayang, aku chenta, sume dapat kt orang lain...sob3...wait...wait...sape khairul azam nih? knape tetibe jek cite pasal die? aku penah ade pakwe name azam ke? ade ke? emm...aku pun lupe lah...wakakaka


............................................

..............................

...........

.....

.




ni la die...mas azam...hehehe..
khairul azam atau name btol beliau KHOLIDI ASADIL ALAM


ok lah..ok lah...nak bagitau la nih...wuuuuuu~...jangan gelak dah la yer...aku sebenarnye...sebenarnye...ngeee~..baru je pas tgok muvie...BILA CINTA BERTASBIH 2...ahahahaahahahah.nk exam pun masih smepat lg..haha...well, bak kate izzah td...."dio xpola habis ngaji doh...sero ngaji banyok doh tuh" (die xpe la dah habis study dah...dah rase cukup study la tu) dush3...hahahahaha...dah la kaco aku tgok muvie...boley pulak perli2 aku ye izzah...nnti la kau...hahahahaha.


insaf kejap tgok cite nih...lagi kate izzah ..."aku pun sero nok idup dale suasano agamo gini" (aku pun rase nak hidup dalam suasana beragama macam ni) hahaha..sori la izzah...aku quote sume kate2 dari kau...hahaha
ye..aku pun..aku pun rase nk idup macam tu..rase macam best jek ann? hehehe


tp, ade lagi ke benda2 macam ni? i mean......macam dalam cite tu la.....macam senang jek diorang nk kawin...sbgai contoh: 
contoh1:
azam pergi mengajar di sebuah masjid...then, ade sorang pak cik berkenan..pastu terus kasi kad name die, cakap die ade anak pompuan..dan die berkenan kalo azam bleh jd menntu die...


contoh 2 :
kawan mak nye si azam ade ank sedare pompuan...lulusan medic....then, one day diorang pegi la umah pompuan tuh...jumpa sekali tu jer...trus jadi kawin...alahaiii...


emmm..agak konpius jugak aku di situ..dan aku pikir bnyak kemungkinan yg ade...ahahahha..bende kecik macam ni pun aku sibuk2 nak pikir..exam dah dekat la wey..pegi bace buku...hahaha...ok lah...


kemungkinan pertama : maybe sebab azam tu lulusan Al Azhar...well, kalo lulusan Al Azhar orang punye expectation macam mane kan...mesti lah budaknye tu alim..ustaz lah senang cakap..sape xnak kan, menantu ustaz...huhu (x sume...hahaha)


kemungkinan ke 2 : mungkin..em bukan mungkin...dah memang dah....pompuan2 yg dikenalkan kpd azam nih sume cantik2 lah,sopan, alimah, solehah...xkan lah azam nak tolak kot..ahaha


kemungkinan ke 3 : yang ni aku ase paling penting..............pelajaran.......huhuhu


em...dah jadi macam critical anlysis pulak dah nih...aahahahaha....ngee~ by da way...cite ni mmg sedap...x sangka la aku boleh tgok smpai abis tanpa skip skip...hahahaha...bravo..kalo la aku bace buku macam nih..ahahahahaha..ok lah...lapor lah nk tggu dinner malam nih..nak pakai baju ape nih...tema : modern traditional...euuwww...x glamour lgsung..ahahahahah..dah la...chow!!!


~SEKIAN~

4 comments:

Mohd Nor Quiyyum said...

cm tu awk kne jd anna la:)

..:akyn:.. said...

hahah.. aq rase kao cilap ar...
bukan anna.. tapi akyn.. :)

epadzz zainal said...

quiyyum..
ape?ape?
saye jadik anna??
owh...hahaha...jauh panggang dri api tu perbezaan kitak...ahaha

epadzz zainal said...

akyn..
owww...boley..boley..
akyn ye..
boley la pelan2 blah..ahaha
akyn busukkk..ahaha :P