Saturday, October 23, 2010

kejap je eh....

assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh...okeh...entry ni kejap, aku janji kejap je...5 minit je..ngee~..insyaAllah 5 minit jer..ahahaha..di sini saya ingin mengumumkan pemergiaan saya atau saya akan bersara dalam bidang fesbuking kejap...kejap je...aku promise kejap je...3 minggu je eh...ki3...saya tau, ramai yang akan bantah tindakan bijak saye nih...hehehe...tp, apekan daye kan...saya terlalu obses ngan fesbuk..ye, saye ngaku...tapi, seobses-obses saya dalam bidang tuh, saye xpenah kaco idup orang..saye ngan dunia saye je slame ni..sape xsuke saya sgt2  dialu-alukan diorang delete terus atau bock je saye...saya pun da bosan nk layan ramei sgt kawan kt fesbuk...700 je pun..ahahahaha...sory2..saya gurau..em, kejap saye kejap aku...aku pun xpaham ngn diri aku nih...hadoooiii....


tujuan saya deactivate fesbuk (hehe, macam formal letter pulak..hihi) ni xlain x bukan sebab exam da tinggal lg seminggu...saya mmg akui, fesbuk adalah faktor utama yang menghalang diri saya dri study...ade gak yg ckp kt aku..alaa, rilek la, asal exam je nk deactivate, asal nk deactivate je exam..huhuhu..tp, kawan, ni final exam aku untuk foundation level ni, n ni adalah exam pertama aku selama 3 semester balaja kt sini..so, kene siyes la sikit..hehehe....aku pun tatau ape yang best sgt ngan fesbuk tu...hahaha..tu jer..aku tanak la aku fail exam gara2 fesbuk durjana itu...ahaha...so, aku rase aku dah sangat bijak membuat keputusab...n tujuan aku announce kt blog ni pun just nk inform la kt sape2 yang jadi kawan aku kt fesbuk....aku appreciate korang...sbb korang idup jadi cam lebih pelangi sikit..ahaha...


kt pasar malam td....


pakcik: dik tok g tgok bola ko male nih stadium? kedoh lawe klate nih...(dik, x g tgok bola malam ni...klate vs kedah)


aku: eh...mesti ah sy g pkcik...sy pminat bola sepak negara cik...


pakcik: jolo ko adik nih minat bola..tgok muko x minat bola nih...haha (btol ke adik ni minat bola?tgok muka mcam tak minat bola je)


aku: eh..jolo la cik..kito jupo stadium pahni...haha..(eh, btol la pakcik...kite jumpa kt stadium nnti)


pakcik: emm..tgok muko adik nih..muko internet nih bukey muko bola...main tenet sokmo nih...(emm..tgok muka adik ni, muka suke main internet ni..bukan muka suka tgok bola)


aku pun ape lagi....gelak la wey..adooiii...sampai muka aku pun orang da nampak muke internet...hahaha...ape daaa


faizun nisaq sulman...i'm so sorry for not telling u awal2...hahaha..btw, kalo rindu aku...skype je lar beb...em..nnti aku cube ingt balik password skype aku...hahaha


readers..thanks for ur support all this while...i miss u all...ngeeee~




p/s: pakcik pasar malam td mmg pandai tilik nasib....ngeee~..
chow.....muahahahaahha..

~sekian~

4 comments:

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

ade orang tuh kate nak stop blogging..muahaha~

epadzz zainal said...

hello..
tgok tjuk entry i tu..
kejap je eh..
haha

Eyerin Aziz said...

haha..
supo la kito pahh
x ingat paswod skype..kiki

epadzz zainal said...

ahahaha...
gano xtau buleh xingt password