Friday, October 8, 2010

tak tau entry tajuk ape....


so many ways to express ur feeling...
siyesly..
dont care about others...
do watever u wanna do...

idup kita..
kita yang rase...

kite sedih..

kite suke...

kija rimas...

kita bosan...

kite bahagia...

kita nyampah...

semua tu.....kita yang rasa...
orang lain x ley rasa...

kalo ade kawan pegi kt korang time korang ngah sedih
n then cakap...

"sabar...saya faham perasaan awak"

booohoooong!!!!

mereka x boley rase ape yg kita rase...
sbb hati kita yang rase..
paling2 tidak mereka akan cuba faham masalah yg kita hadapi..
untuk rasa exactly ape yg kita rasa..
susah..
dan mereka x akan dapat rasa sama seperti kita...


xpun time korang hepi gile...

"wah, saya tumpang bahagia untuk awak"
(sambil senyum)

ha'ah...diorang tumpang je...
nk rase macam kite..mmg ta boleh..
sbb kadang2 kita pun xtau
ape yg kita rase...adoooiiii...


ehehehe...
by the way...aku salut kawan2 yg sgt perihatin gitu...
ohohoho...

wait2...aku nk cakap mende sebenarnye nih??
ahahahahah..

nk cakaaaap aku hepi la...
tmbah sakit perut...
lg excited...
em..na cakap cane eh??
korang fahammm x??
aahahaha...x kan...?

aku hepi sebab semalam da g pantai...
shuke2..sangat shuke...>.<


sakit perut plak sbb gabra nih..
nk g jd fasi kem kepimpipinan pulak dah...
it is not my first time..but stil nervous....
rame2 suke je duk dalam perut...=.='



excited pulak sbb..
em. 2 3 hari ni macam...
owh..ahh...
yeahh...
tu laaa...xtau na cakap pe...
ehehe...

last2...express je kt blog nih...atleast aku dah lepas
da sume rase...
korang pape hal....jangan pendam2..hak3...
sepahkan bilik korang...tu pun salah satu care nk express feeling..
and care terbaik...
tido...

tido lu...bangun awal sgt rini...hoho
:)

p/s:doakan program kitorang runs smoothly okeh...

~sekian~

3 comments:

rayyan wildan said...

nama lg manusia..msti ade feeling mcm2..
sepahkan blik utk release tensiom??apakah???haha

Eyerin Aziz said...

pahh..sedakk nyoo g pata..
aku g airtejun marem
lagi sedakk..dop puah ag maen..haha

kalo hepi aku suko ngemah bilik.
bukan sepoh..haha

arifah zainal said...

hanim~ nim..kalu mu nok tau..
kalo aku stress ko gapo ko...bilik aku meme tmpt aku luoh prasae...kucar kat2 nok...ow yeah..baru puas..selagi
x kubey slagi tu aku kubey..ngeh2

zim~ ahaha..terbalik la kito..