Wednesday, January 19, 2011

aku, CINTA dan ayah ku

Bersukan, bersenang, 
Berekreasi bersama keluarga,
Berbudaya sukan,
Jadikan lah amalaaaaaaaaaaaan...

Hehehe.. Entry ni ditulis sesudah aku bersenam a.k.a bersukan. Sukan ringan-ringan jer. Main badminton jer (badminton la sangat) muahaha...Dari aku duk terperuk dalam bilik, buang mase main fesbuk, bagus jugak kalo aku turun petang2..lari pusing court badminton 2 3  kali tu kira ok la kan...hahaha..atleast kuar la jugak peluh walau setitik...hihi..bersemangatnye aku...


Mulai esok, aku nak turun petang2 untuk beriadah...yeahhh!!!(sume ni hanya dusta)..Baik aku tido...hahaha


ok2..sebelum senja menjengah di langit dunia, sebelum azan berkumandang baiklah aku berenti merepek dan kembali ke point asal....wahh...point asal tuh...bahasa rojak..bahaha..abaikan!


Meh nak cerita sikit pasal kisah cinta-cintun euuww geli-geli yek aku ni....walopun aku tak secantik Gwenth Paltrow (musuh ketat aku), tak sekiut Selena Gamat, tak seseksi Angelina Juling tapi jangan ingat takde orang nak kat aku....kah3...


Memang takde orang nak kat aku...hahaha.. Tapi tipu la kalau aku cakap aku tak pernah rasa cinta kat seseorang..dan ingin aku tegaskan di sini bahawa... seseorang itu sangat bertuah andai dicintai oleh aku..keh2..okey..merepak lagi


Dipendekkan cerita , dulu ada sorang lelaki mintak aku...errkkk...betol ke istilah "mintak" tu...?tah..aku tak expert bab2 cinta cintun euuww geli-geli yek ni....tapi, tanpa ade rase bersalah mahupun teragak-agak serta bodoh sedikit, aku cakap "tak nak"......................apekah aku bajet cun? ataupun jual mahal? mungkin jugak tak tau pape...aku ase aku mencintai orang lain kot???? kah3 pedulikan

sebenarnye sebab.....
ayah aku...
yer
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

ayah aku punya janggut aku kena jaga...ayah aku punya jubah aku kena respect...walopun aku bengong macam ni, tp kalo aku teringat kat ayah aku.......sume kembali tenang......!



ni bukan ayah aku...ayah aku ensem lagi
janggut ayah aku kaler "perang" you...




p/s: credit to faizun tahir sebab ajak aku turun tadi,,,har2

babai-

3 comments:

izzati shamshuddin said...

pah.. aku pom xde org nak gak.. sob3
ko tgk lagu kat blog aku pom makin hari makin sadis. muahahahaha

xpe. ko jaga ayah ko, aku jaga baba aku. nak??
-hoh. aku merepek. exam pny syndrome.
*_*

JIJI YU said...

meh aku la nok ko mu pah..nok dok..

epadzz zainal said...

ez:
ahahaha...xdop ore nok ko?
em..bersamo2 menjaga ayh kite..
muahaha..
gudluck exam :)

jijiE:
oh tidok jie..
aku xsey keno serey ko
peminat2 belog mu..
aku xsey ambik risiko..haha