Sunday, February 27, 2011

insan biasa



suke bile bace footnote blog spek merah jambu...

"pemilik blog hanya insan biasa, yang kenal erti sedih dan gembira"

aku pun insan biase jugak
yang kadang-kadang tak sengaja tercarut perkataan vavi ...

aku hanya insan biasa 
yang menyumpah seranah orang kalo aku marah..

aku insan yang sangat biasa
yang mengutuk orang bila perlu
emmm..perlu ke...
wakakakakaka...

"name jer budak sekolah  agama, tapi main cakap je vavi"
                                           -anonymous

kahkahkahkahkahkahkahakah...
tibe2 aku rasa berdosa...
betol la weh...selama nih macam tak ingat je
yang aku ni bekas budak sekolah agama
dan
kalo aku g  admit kt bebudak lain yang aku ni budak sekolah agama
maunye bunuh diri diorang nak pecaye..

tak tahu laaahhh....

tapi aku baik kan kan kan kan kan...

blaaaaahhhhh.....haha


p/s: gile aku jeles tengok MJ ngan JJ melepak atas katil..
macam abang ngan adik dah aku nmpak...



dari kiri:
MJ, JJ



Abis

2 comments:

JIJI YU said...

kalu aku ngaku dalae blog aku aku ni ustak wano..ahaha

faizunnisaqsulman said...

haha.. cbe promo sket blog spek merah jambu tu.. gaye name komerisal lah ahahah