Sunday, February 27, 2011

junior wat hal lak...

BAKPE LA JUNIOR2 NI BENGONGS EH???


Hey kids...
what goes around comes around...

skali korang wat bullshit kt kitorang
berjuta orang bullshit korang nanti
bukan stakat bullshit..
dogshit, pigshit..
macam gitu okeyh!!

babai!



ingt bebaik la, sekali org tak puas hati ngan kita, bukan kita je kena, sampai ke anak beranak, cucu cicit kau pun kena gak!!! bykla alasan la korang, ingt besar sgt??elaun kita sama jer k,. tak pyh poyo  marjon la! diorang  dpt pelepasan pun, bg gak sokongan, as long as u are the students of IPKB!!
troublesome,hidup tak aman,problematic bacth and semua yg sama waktu dgnnya,aku dh tak tahan!!
        
                                                                 -zatilini-



hehehe..
sabar ye...



p/s: insyaAllah..u'll find your way!!!
:)

Abis~