Thursday, June 21, 2012

Rindu laei


Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillahi rabbil'alamin. Allahuakbar, Allah Maha Besar. Tiba-tiba aje rindu menjengah saat sikit jer lagi aku nak terlelap tadi. Baru jer nak tutup mata rapat-rapat, terbayang wajah anak saudara kat Shah Alam. Haii, pekabar lah dia sekarang. Tu je nak cakap. Hahaha. Berbaloi jugak bangun on laptop semata-mata nak update pasal ni. Ok dah. Bye.

dia pakai Galaxy Tab, aku pakai phone cikai je

bertungkus lumus nak tunjuk something kt aku..hua3

tak tahan tengok gambar nihh T___T

beres. aku nak sambung tido...



epadzz: : cinta itu bukan keperluan hidup, tapi cinta adalah tujuan hidup. 

3 comments:

ZilZikri said...

mokaseh mokpah papahpah

yang arif said...

nothing's matter,
adik badik tok kiro mano,

Anonymous said...

daneen omeiiii